fbpx

O altă viziune pentru designul plăcilor ceramice

Simplitatea unui cod poștal pentru a identifica un loc de apartenență și toate valorile care sunt legate de el. Un spațiu creativ, care urmărește excelența în ceramică, importanța cercetării sale și a conținutului acesteia. O echipă tânără ținută împreună de interese comune. O limbă care este formată de contaminarea elementelor din mai multe contexte diferite.

SYNONYMS & ANTONYMS

CLAY41  |  WOOD41  |  WIGWAG  |  SIGNS  |  RIGO

Cinci colecții diferite – semne distincte în studiul asupra culorilor, suprafețelor, materialelor și a procesele de producție – amalgamate printr-un proiect stimulativ, destinat să se amestece unul în celălalt.

„Coduri” care sunt uneori similare și câteodată opuse. Tema fundamentală a acestei cercetări este culoarea, care, pe de o parte, combină diferitele elemente, pe de altă parte le estompează, creând o armonioasă realitate. În acest fel, proiectul se transformă într-o atmosferă simplă și permanentă: o imagine care nu rămâne inertă la contemplarea vizuală, ci devine una energetică și angajatoare. O analiză înapoi, spre redescoperirea metodelor de procesare acum passé datorită tehnologiei digitale – o revenire la „analogic”, unde detaliile sunt adevăratele stele.

Ca într-un film alb-negru.

Cinci actori:  Clay41, Wood41, WigWag, Signs, Rigo

Patru roluri: alb, gri, grej, negru

Într-o poveste caracterizată prin diverse elemente decorative opuse celor mai reci materiale, finisaje, variind de la smalțul tipic lucios al porțelanului ceramic industrial la cel organic și artizanal.

Se opun formate total diferite…. de la formate mari la mici, muchiile tăiate, forme neobișnuite se opun celor convenționale, materiale opace periate versus finisaje lucioase. Un studiu semantic al limbilor se contaminează reciproc. Un studiu al sinonimelor și antonimelor.

PAPER41 PRO

FRESCE CONTEMPORANE

Fascinaţi de placajele ceramice, cei de la 41zero42 au încercat noi soluții care ar putea exprima mai bine limba viziunii lor. În acest mod forme, culori și emoții prind viață pe o placă ceramică extrem de subțire, element flexibil și inovator pentru decor și design. Viziunea alimentează mintea, gânduri și concepte, care variază de la persoană la persoană, în funcție de mediul cultural al fiecăruia.

TECHNICOLOR

UN REFRESH AL CULORILOR

Se întâmpla in 1939. „Vrăjitorul din Oz” a fost primul film color, produs de Technicolor, iar acest fapt a adus lumina si bucurie într-o lume întunecată.

Colecţia Tehnicolor este un produs industrial creat pe o baza grafică a unui amestec de 11 tipuri diferite de specii de lemn. 3 nuanțe neutre, alb, bej, negru, 15 culori strălucitoare, absolut Black & White. O nouă proporție, o formă lungă, conică. O tehnologie diferită. Crearea ambiente monocrome sau multicolore este acum posibilă datorită caracteristicilor tehnice care o fac utilizabilă atât pentru acoperirea pereților, cât și pentru podele în spații private și publice.

Doar o caracteristică a rămas neschimbată: capacitatea de interpretare a clientului de a utiliza culoarea cum îi place.

Viața în tehnicolor!

CONNECTIONS 02

GESSI  |  GAP  |  HOPS  |  SUPREME

Diversitate, realitate vizuală.

Combinații de materiale care prin natura lor sunt total diferite.

Lumină nouă, noi schimbări pentru arhitectură şi design interior printr-o alternanță de diverse atmosfere și ecouri.

4 noi linii care intersectează, creând un proiect multi-fațetat.

Pin It on Pinterest

Share

Află și părerea prietenilor tăi!

Solicitare ofertă