01

Anello și
Ingranaggio

Gessi revoluționează încă o dată viața de acasă, creând spații personale pentru bărbați și femei: baia, o lume care este doar a ta. Numai cu Gessi ritualurile zilnice ale fiecăruia pot găsi o zonă exclusivă.

INSPIRĂ-TE
02

Rya Lago

Descoperă Rya Lago. Cel mai nou proiect imobiliar de case PREMIUM, cu ieșire la lacul Siutghiol. Şi tu te-ai putea bucura de această idilă în fiecare zi.

DESCOPERĂ

10 ANI de excelență

ZOISS home design

Inițial a fost o poveste despre pasiunea pentru plăci ceramice în primul rând, care ulterior s-a transformat în pasiunea pentru design interior.
Anul acesta împlinim 10 ani de existență. Suntem mândri ca am trecut testul timpului, ca am îmbătrânit frumos și că ne-am dezvoltat.

DESPRE

ZOISS home design

ZOISS home design este importator de materiale pentru amenajări interioare şi exterioare: gresie, faianţă, mozaic, parchet, piatră reconstruită, uşi, obiecte sanitare, căzi, cabine de duş, baterii, tapet, corpuri de iluminat, hote, mobilier interior și exterior, radiatoare, profile, parfum ambiental, rigole, soluții complete de bucătărie, linoleum, pardoseli laminate și terrazzo.
DE CE

ZOISS home design?

Preocuparea noastră principală constă în îmbunătăţirea continuă a tuturor aspectelor ce determină oferirea celor mai bune soluţii în amenajarea spaţiilor rezidenţiale şi comerciale.
house

PRODUSE

Produse de calitate superioară, în tendinţe – cu posibilităţi infinite, pentru realizarea unui design interior sau exterior deosebit.

wallet

PREȚURI

Pentru fiecare proiect, pentru fiecare client, depunem toate eforturile pentru a oferi cele mai bune cotații de preț.

like

CLIENȚI

Satisfacția clienților este obiectivul nostru principal și unitatea de măsură a succesului activității noastre.

placeholder

LIVRARE

Căutăm soluții optime de transport rutier și aerian pentru a vă putea bucura cât mai repede de produsele dorite.

THE NEW COOL

INSPIRAȚIE ZOISS

Aducem în prim-plan imagini selecționate de către noi, în ton cu tendințele actuale de design. În plus, vei descoperi și lucrările on-going sau finalizate.

Trenduri și intenții în design interior pentru 2023

Fiecare an aduce cu sine o listă de trenduri noi, care, în universul arhitecturii de interior, se traduce printr-o serie de materiale, texturi, finisaje pe care le întâlnim recurent în proiectele dezvoltate. În 2023 ne-am propus să ilustrăm și noi un trend guide, care să rămână însă reper peren, pentru că nu îi punem termen de valabilitate. Iată alegerile noastre 🙂

Un univers conținător, o atmosferă expresivă.
Spazio Mutina de Patricia Urquiola

Sub semnătura Patriciei Urquiola, noul spațiu de expunere al brandului Mutina devine un univers aerisit și purist, estetic și esențial. Întregul ansamblu este alcătuit dintr-o serie de instalații minimaliste, care celebrează multiplele colaborări de referință alte brandului, în micro-amenajări care aduc în prim plan ceramica și caracterul fiecărei colecții.

Tendințe și atmosfera de la Cersaie, salonul internațional de ceramică

Finalul lui Septembrie a adunat în Bologna toți specialiștii și pasionații de design pentru cea de-a 39-a ediție a târgului internațional de ceramică, Cersaie. S-au discutat concepte și strategii pentru un viitor mai sustenabil și s-au expus cele mai inovatoare produse dezvoltate în ultima perioadă.

Un restaurant tactil. Tysta Mari de Note Design Studio

Pentru Note Design Studio, jocul texturilor este esențial. Conceptul restaurantului Tysta Mari s-a coagulat în jurul experienței culinare, îmbogățită de materialitatea naturală, rugoasă a elementelor constructive.

Atât de frumoase, încât par tablouri

De la materiale de placare la opere de artă: într-o locuință privată de lux, plăcile ceramice de dimensiuni mari din gama Grande au fost folosite atât pentru placarea pardoselilor și pereților, cât și pentru înfrumusețarea interioarelor într-o manieră artistică, ca o pictură ceramică. Locuința, situată în capitala Lituaniei, Vilnius, este caracterizată de suprafețe cu aspect de marmură, predominante în toate încăperile, de la zona de zi până la baie, trecând prin culoarul de la intrare.

Obiect puternic-delicat identificat la malul mării

Două echipe de arhitecți, o viziune unitară și spectaculoasă pe litoralul românesc. Atât s-a Putut – Atelier de Arhitectură și Oblic Studio au abordat sculptural-artisic personalitatea unei case pe cât de misterioasă (închisă), pe atât de calmă și caldă (deschisă). Obiect sculptural, memorabilă scenografie.

Anello și Ingranaggio: Gessi reproiectează casa contemporană prin dezvoltarea spațiilor private

Gessi revoluționează încă o dată viața de acasă, creând spații personale pentru bărbați și femei: baia, o lume care este doar a ta. Numai cu Gessi ritualurile zilnice ale fiecăruia pot găsi o zonă exclusivă.

Parfumuri ambientale
Descoperă Dr. Vranjes!

Cu cea mai largă gamă de parfumuri de casă, difuzoarele de parfum Dr. Vranjes Home vă învelesc spațiul de locuit în orice atmosferă doriți. Fiecare vine în sticlă de sticlă clasică sau ediție specială, completată cu un buchet de bețe de stuf care pot fi refolosite din nou și din nou cu sistemul de reumplere a parfumurilor. Un plus de eleganță în orice cameră. Disponibile de acum și în showroom-urile ZOISS!

Categorii de produse

Produsele din portofoliul nostru sunt grupate în categorii care te pot ajuta să ajungi mai repede la produsele mult visate și să îți poți organiza mai bine achizițiile pentru noul tău proiect imobiliar.
bath-tub

Accesorii baie

accesorii tehnologice

Accesorii tehnologice

adezivi

Adezivi & kituri

baterii

Baterii de baie & bucătărie

cazi cabine

Căzi & cabine de duș

corpuri iluminat

Corpuri de iluminat

gresie tehnica

Gresie tehnică

hote

Hote

linoleum

Linoleum & pardoseli laminate

mobilier

Mobilier

mobilier de baie

Mobilier de baie

mobilier birou

Mobilier de birou

mobilier de exterior

Mobilier de exterior

mocheta covoare

Mochetă & covoare

mozaic

Mozaic

obiecte sanitare

Obiecte sanitare

parchet

Parchet

parfumuri

Parfum ambiental

piatra

Piatră reconstituită

placi c

Plăci ceramice

radiator zoiss

Radiatoare

profile

Profile

rezervoare

Rezervoare

rigole

Rigole

solutii-bucatarie-complete

Soluții complete de bucătărie

solutii

Soluții sănătate & confort

wellness-zoiss

Spa & Wellness

tapet

Tapet

terazzo

Terrazzo

usi

Uși

mereu în căutarea
perfecțiunii
CONSTANȚA

ZOISS home design

Showroom.
Str. Tudor Vladimirescu nr. 8, Constanța, România
Program showroom: 09:00 – 18:00 (luni-vineri)
Telefon: +40 241 660 630
E-mail: office@zoiss.ro

BUCUREȘTI

ZOISS home design

Showroom.
Cotroceni, Bd. Eroii Sanitari nr. 23, București, România
Program showroom: 09:00 – 18:00 (luni-vineri)
Telefon: +40 314 207 513
E-mail: office@zoiss.ro