Design de produs, Design interior

ABK-emoția din spatele ceramicii

Compania ABK este de peste 20 de ani sinonimul pentru estetică și creativitate.

Pentru a îmbunătăți calitatea vieții și din respect pentru mediu în perspectiva unei clădiri verzi, ABK a dezvoltat un amestec ceramic exclusiv ECO-BODY, alcătuit dintr-un minimum de 40% material reciclat de la pre-consumator, din alte procese industriale.
ECO-BODY este certificat oficial LEED.

Mereu în căutare de noi materiale și noi propuneri pentru arhitectura contemporană, ABK folosește deja de ceva timp tehnologia Auto-leveling®, pentru a produce plăcile ceramice de dimensiuni 40×170, 20×170, 30×120, 20×120. Acest tip de gresie dispune de o ușoară flexibilitate care facilitează instalarea tradițională și permite un montaj rapid și economic.

Mergând dincolo de limita tradițională dintre antic și modern, noul proiect ABK, colecția Unika, exprimă o armonie între opuși și interpretează un stil de viață care favorizează combinații neobișnuite și coexistența contrastelor – materiale prețioase combinate cu suprafețe din materiale recuperate. În colecția Unika reapar urme de pietre vechi ingenios amestecate cu suprafețe de ciment destinate aglomerărilor urbane, care te poartă într-un joc fascinant de elemente și straturi.

Grey Antique 60x120

 

Seria DOCKS

Cimentul este un material primitiv și esențial, reinterpretat de ABK în stilul propriu și îmbogățit prin cercetare profundă, pentru a oferi soluții decorative noi și originale.

Culoarea și materia sunt coordonatele proiectului DOCKS. Decorurile, așa cum era de așteptat de la ABK, reprezintă unul din elementele distinctive ale colecției: numeroase și originale, atât pentru podea cât și pentru pereți, acestea adaugă valoare pentru un mediu dinamic și cu farmec.

 Silver+Combi

Seria DOLPHIN

Seria Dolphin este inspirată grafic de lemnul modelat de timp și apă; combinat cu pete de culoare intensă, se transformă într-un parchet ceramic foarte apreciat.

 Clay+Paint

Seria SECRET- CARE ESTE SECRETUL TAU?

Secret este secretul ascuns în spatele suprafeței, este efectul glamour creat de micro-zgârieturi, care sunt un semn de distincție și nu o imperfecțiune. Secret este dorința de a atrage privirile și de a căuta confirmare prin atingerea suprafeței perlate. Secret este un joc de simțuri ce se regăsește în șapte culori moderne și elegante: Sole, Cappuccino, Natural, Gesso, Tortora, Notte, Malva.

Urmele trecutului par să fi lăsat mici semne discrete și fermecătoare. Colecția capturează și seduce sufletul feminin.

ABK_seria_Secret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *