GESSI

Anello și Ingranaggio: Gessi reproiectează casa contemporană prin dezvoltarea spațiilor private
GESSI

Anello și Ingranaggio

Gessi revoluționează încă o dată viața de acasă, creând spații personale pentru bărbați și femei: baia, o lume care este doar a ta. Numai cu Gessi ritualurile zilnice ale fiecăruia pot găsi o zonă exclusivă. Accentul pus pe igienă anul trecut a accelerat unele schimbări care au loc deja în modul în care abordăm viața, iar importanța casei a crescut pentru a cuprinde activitățile desfășurate în mod obișnuit în afara locuinței de la muncă la socializare și recreere. Dintr-un „refugiu” de tranzit, casa a devenit un loc în care locatarii „trăiesc” sau își petrec cea mai mare parte a timpului. „Casa cuib” multifuncțională a devenit un filtru față de exterior, precum și un loc pentru relaxare, muncă și exerciții fizice și include spații pentru hobby-uri personale și ritualuri de bunăstare. Reproiectarea vieții de zi cu zi și adaptarea la „noul normal” a transformat deja zonele casei și le-a îndepărtat de la funcțiunea lor tradițională.
Anello_Ambiente#030_PART 1 copia

Camera de zi a fost adaptată pentru a servi ca centru de divertisment, biroul la domiciliu și școala online, cu o nouă continuitate spațială spre exterior. Și bucătăria este plină de instrumente noi pentru a pregăti mâncare de casă. Aceste zone, care aveau deja un scop distinct, au sporit oportunitățile de partajare și coprezență, cu un sacrificiu suplimentar al spațiilor individuale. Continuând tradiția transformării începută în 2002 cu Rettangolo și cu introducerea Programului de Wellness Privat, Gessi anunță o schimbare în arhitectura băii pentru a satisface nevoile emergente de viață. Misiunea programului de wellness privat Gessi este de a crea spații de bine în baie. Compania a extins acest concept pentru a oferi zone separate de baie dedicate nevoilor distincte pentru bărbați și femei. În această viziune, „femeia și bărbatul Gessi” sunt locatari conștienți ai casei contemporane care caută zone exclusive, dedicate și rezervate pentru ei înșiși.
Bărbații și femeile contemporane se bucură de ritualuri de îngrijire personală și nevoia de momente de izolare și relaxare. În timp ce ambele sexe caută pacea, reechilibrarea și regenerarea în zona de baie, obiceiurile și utilizarea acestui mediu vital rămân substanțial diferite. Spațiile comune din ce în ce mai restrânse ale vieții domestice creează nevoia unei camere de decompresie. Ca răspuns la această nevoie, Gessi a introdus elemente de amenajare coordonate care oferă bărbaților și femeilor medii de bunăstare împărțite, personalizate pentru personalitatea lor, ritualurile zilnice și stilul lor.
Anello_Ambiente#726_PART 1 copia
GESSI

Ingranaggio

Designul lui Ingranaggio are un suflet masculin și vorbește despre vigoare. Ne amintește că suntem mecanismul perfect al existenței noastre cu mânerul său elegant în formă de roată dințată, evocând un angrenaj în mișcare. Energia unui ceas în mișcare se transferă în mod ideal în mediul înconjurător și în utilizatorul acestei colecții.
ingranaggio_moodoard#187
GESSI

Anello

Designul Anello are eleganța feminină și grația modernă a unei bijuterii și se remarcă prin mânerul său circular distinctiv. Ca simbol al infinitului și al iubirii, inelul devine promisiunea unei frumuseți durabile.
63302#030_01b

Fiecare colecție oferă o varietate de modele și finisaje perfecte pentru personalizarea în continuare a mediului înconjurător – „Anello, femeia Gessi” și „Ingranaggio, bărbatul Gessi”. Viziunea Gessi este de a revoluționa baia cu produse concepute pentru gusturile individuale ale bărbaților și femeilor, care pot fi, de asemenea, combinate armonios pentru a satisface gusturile individuale, astfel încât să creeze o cameră cu spații de wellness distincte pentru fiecare.

CONSTANȚA

ZOISS home design

Showroom.
Str. Tudor Vladimirescu nr.8, Constanța, România
Program showroom: 09:00 – 18:00 (luni-vineri)
Telefon: +40 241 660 630
E-mail: office@zoiss.ro


embedgooglemap.net
BUCUREȘTI

ZOISS home design

Showroom.
Cotroceni, Bd. Eroii Sanitari nr.23, București, România
Program showroom: 09:00 – 18:00 (luni-vineri)
Telefon: +40 314 207 513
E-mail: office@zoiss.ro

putlocker