ZOISS home design

Băile cool poartă Marazzi

Imperfetto: farmecul lucrului manual tradus în ceramică

Imperfecțiunea artizanatului, măiestria care face ca fiecare piesă de ceramică să fie unică.

Colecția este inspirată de materiale realizate manual precum și de originalitatea produselor artizanale. Proiectate cu mare grijă, defectele sunt expresia unui spirit sofisticat, sensibil, marca valorii adăugate și distinctive a colecției.

Faianta-Marazzi-Imperfetto_03

Gama de culori este inspirată de cromatica vaselor de ceramică veche, tonuri, care sunt „calde” încă, chiar în culori, în general, considerate reci ca alb, gri și albastru. Materialul fin, opalescent pune accent pe structura care amintește de urmele lăsate de mâinile olarului. De asemenea, permite crearea de motive originale și lasă loc pentru o varietate de interpretări.

 

Faianta-Marazzi-Imperfetto_02

Tema „majolicii” este, de asemenea, extinsă la decoruri, cu o varietate de declinări și interpretări. Acestea readuc la lumină formele clasice ale tradiției, transmițând un sentiment de familiaritate, o amintire nostalgică a plăcilor din trecut; aici motivele decorative au fost refăcute într-un stil simplu, subliniat de volumele și culorile care dau un ton contemporan.

Faianta-Marazzi-Imperfetto_04

Colourline: colecție eclectică de faianță lucioasă, trendy și rafinată

Designul din spatele ceramicii simulează efectul unei țesături înfrumusețată de suprafața lucioasă. Culorile propuse combină tonuri îndrăznețe, cum ar fi portocaliu și albastru cu nuanțe naturale și neutre.

Faianta-Marazzi-Colourline_06

Colourline este inspirată în expresia sa estetică de gama de culori precum și de styling-ul decorativ din sectorul textil și, în special, de către o companie importantă, Zimmer + Rohde, care oferă o infinitate de soluții pentru diferite stiluri de viață, de la contemporan la clasic.

Faianta-Marazzi-Colourline_02

Sursa: www.marazziyourspace.com

Faianta-Marazzi-Colourline_03 Faianta-Marazzi-Colourline_04

Faianta-Marazzi-Colourline_07 Faianta-Marazzi-Imperfetto_05