ZOISS home design

Casa Dolce Casa

Fiecare detaliu este unic

Momente experimentate într-un mediu în care simplitatea și eleganța găsesc un echilibru perfect. Casa dolce casa definește sofisticarea ca o viziune a spațiului exprimată prin atmosferă caldă. Această fabrică de plăci ceramice a fost creata pentru a oferi produse vii originale, variate, cu o identitate puternică, deosebite de alte oferte de pe piață. A fost fondată în anii nouăzeci ca un scorpion în universul ceramic și curând şi-a dovedit valoarea. În 2005 Casa dolce casa s-a alăturat lumii MADE IN FLORIM, iar FLORIM își completează astfel oferta comercială prin achiziționarea unui produs specific pentru arhitectura rezidențială de ultimă generație.

Casa dolce casa a creat un produs cu aspect natural care este original în același timp: Casablend. Prin procesul său de producție inovator, această linie este o expresie clară a calității și a creativității, așa cum este revelată prin caracteristicile sale unice distinctive. Tehnologia de amestecarea exclusivă a Casablend face posibilă obținerea unui rezultat diferit de fiecare dată: Elementele individuale nu pot fi replicate, creând astfel o geografie unică a formelor.

Argille 2.0
(5 dimensiuni, 4 culori, 2 tipuri de suprafeţe, 2 tipuri de grosimi)

Căldura instinctivă a seriei Le Argille marchează începutul Casa dolce casa, transmiterea unui puternic simț al vieții reale către fiecare proiect, reflectând povestirile, pasiunile și dorințele de-a lungul drumului lung spre succes, urmat de cei care au reușit să creeze spațiu și libertate în cadrul acelorași proiecte.

Noua evoluție, purtătoarea eleganței fără întreruperi, proiectează un produs care este o arhivă de memorii în care amintirile se amestecă în momentul în care se formează. Cu prospețimea sa stilistică și simplitatea sinceră, fiecare spațiu este similar cu un organism viu care vine la viață ca o reflecție a celor care locuiesc acolo.

Formate disponibile:  80×80 cm, 40×80 cm, 60×120 cm, 20×20 cm, 60×60 cm

Culori disponibile: Terra Grigia, Terra Beige, Terra Nera, Terra Bianca

Pietre 3
(9 dimensiuni, 6 culori, 2 tipuri de suprafeţe, 2 tipuri de grosimi)

Pietre 3 este evoluția naturală a unui proiect care a marcat istoria Casei dolce casa. Valoarea a ceea ce este esențial se află la originea unei eleganțe pronunțate care rezistă testului timpului.

O figură stilistică cultivată și rafinată distinge alegerea nuanțelor naturale, pentru a transmite un sentiment plăcut de claritate și măsurare în spațiile pe care le împodobesc aceste plăci. Modele neobișnuite îmbogățesc colecția, oferind un sentiment amplu de echilibru și simetrie.

Formate disponibile: 80×180 cm, 80×80 cm, 40×80 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm
Culori disponibile: Limestone White, Limestone Pearl, Limestone Ash, Limestone Coal, Limestone Almond, Limestone Taupe

Flagstone 2.0
(5 dimensiuni, 5 culori, 3 tipuri de suprafeţe, 1 tipuri de grosimi)

Energia vibrantă a proiectului Flagstone, una dintre cele mai reprezentative serii Casa dolce casa, nu a fost niciodată cheltuită și revine cu un nou aspect contemporan.
Ecoul trecutului este evocat de bogăția detaliilor structurale și de culoare; Sintaxa constantă formală produce un déjà vu, care se amestecă perfect între trecut și prezent. Departe de influențele fluctuante ale modei, ea rămâne mereu la modă pentru sine, creând spații pline de verve, unde privilegiul adevărat este puterea de personalizare, transformând orice cameră în locul nostru cel mai special.

Formate disponibile: 80×180 cm, 40×180 cm, 80×80 cm, 40×80 cm, 60×120 cm
Culori disponibile: White, Grey, Plomb, Green, Black