Design de produs, Design interior, Uncategorized

Ceramica Sant’Agostino prezintă Colecțiile FLEXIBLE ARHITECTURE și MATHEREA

FLEXIBLE ARCHITECTURE by S+ARCK

Întâlnirea dintre geniul creator imens al lui Philippe Starck și know-how-ul fabricii Ceramica Sant’Agostino naște colecția FLEXIBLE ARCHITECTURE.

Pentru că modernitatea stă în longevitate și nimic nu este mai durabil decât o placă de ceramică, Starck a inventat prin această colecție un nou mod de a utiliza gresia și faianța, cu o mare flexibilitate.

FLEXIBLE ARCHITECTURE reprezintă o nouă viziune, un nou teritoriu, un alt punct de vedere: „Faianța părăsește bidimensionalitatea pentru a <<inventa>> tridimensionalul.” Ph.S

csa-flexible-architecture-by-starck_1

Colecția este compusă din mai multe structuri de bază, caracterizate de variațiile în grosime capabile de a crea modele de placare cu un design desăvârșit. „Plăcile nu mai reprezintă doar un decor, ci devin o parte integrantă a arhitecturii.” Ph.S

csa-flexible-architecture-by-starck_Rosturile urâte erau o problemă, dar acum rosturile urâte devin mai mult decât un avantaj, un element decorativ modular. Devin un motiv de a exista. Este un joc mental, care devine un spațiu mental. Acesta este doar începutul unui potențial nesfârșit de creativitate pentru a servi arhitecturii și arhitecților.

csa-flexible-architecture-by-starck-white_2

Colecția MATHEREA – înseamnă întâlnirea stilurilor Vintage și Contemporan, o soluție versatilă de plăci ceramice porțelanate ce ne permite să ne jucăm cu materiale, culori și texturi. Componenta fundamentală a proiectului Matherea este calitatea vieții.

Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 8

Caracteristica principală a colecției este efectul de beton, caracterizat de o paletă cromatică de patru nuanțe metropolitane – alb, ciment, negru și grej – care accentuează efectul natural al suprafețelor.

Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 6

Neutralitatea cromatică a ceramicii pune în valoare detaliile exclusiviste ale decorurilor, iar echilibrul fin al contrastelor se reflectă în calitatea plăcilor de bază și a decorurilor.

Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 3

Încă o dată Ceramica Sant’Agostino înseamnă cercetare, inovare și „revoluție”.

Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 1 Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 2 Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 4 Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 7 Faianta-Ceramica-Sant'Agostino-Matherea 9 Immagini 072 csa-flexible-architecture-by-starck csa-flexible-architecture-by-starck_2 csa-flexible-architecture-by-starck_white_3 philippe-starck

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *