ZOISS home design

Conferinta 2015

Joi, 04 iunie 2015, la Hotel Iaki, în Mamaia, a avut loc cel mai așteptat eveniment al momentului de către arhitecții, designerii și pasionații de design din Constanța, ZOISS Home Design Conference, aflat la prima ediție.

Am considerat oportun să organizăm prima conferință pe teme de design și arhitectură din orașul Constanța pentru a aduce un suflu nou pe piața de profil locală. Nu exista precedent, nu știam la ce să ne așteptăm, dar prezența celor aproximativ 100 persoane ne-a confirmat convingerea că este nevoie de astfel de inițiative. Ne dorim ca evenimentul sa aibă o frecvență anuală și vă promitem că nu va rămâne izolat.

Speakerii noștri sunt dintre cei mai valoroși în companiile în care activează. Anul acesta am pus accent pe ceramică, parchet, armături, mozaic, soluții pentru termoizolație, dar focusul se va schimba anual, pentru a acoperi o arie cât mai variată de subiecte. Am selectat cele mai renumite, reprezentative și spectaculoase branduri din perspectiva unui furnizor care lucrează cu foarte mulți producători. Conferința a reunit 8 speakeri din România, Spania, Marea Britanie și Italia, cărora le mulțumim pentru tot angajamentul și sprijinul.

Pentru noi a fost o ocazie uriașă să îi putem avea alături. Suntem convinși că și subiectele abordate în prezentări – de la COMPRESSED COMPLEXITY – ZAHA HADID Architects până la MASS CUSTOMIZATION – SIMPLEXIO, trecând prin istoria de 80 ani a celor de la MARAZZI, prin prezentarea brandului unic BAUWERK Parquet, prin inovațiile GROHE, prin soluțiile de design oferite de cei de la VIDREPUR și SALONI CERAMICA precum și prin prezentările ușor tehnice KINGSPAN INSULATION și 2C STUDIO – au venit cu un pachet consistent de informații și surse de inspirație și că evenimentul în sine a fost o experiență valoroasă pentru toți participanții. 

La final am fost fascinați cu toții de discursul fără cusur al Maestrului Dan PURIC, cel care ne-a încântat cu viziunea sa asupra FRUMOSULUI și cu o sesiune de autografe cu ocazia lansării celei mai recente cărți. Abia așteptăm să citim „Jurnalul unui câine scris de un puric DAN” și să aflăm povestea frumoasă ascunsă în spatele acestei prietenii.

ZOISS Home Design Conference a reprezentat o primă întâlnire între spirite libere, o ocazie de networking, prin care să ne cunoaștem și să ne punem în slujba beneficiarului final, dar vă invităm și în showroom oricând veți găsi un răgaz. Sperăm ca întregul demers să își fi atins scopul și toată lumea să câștige. Mulțumim publicului pentru feedback-ul constructiv. Numai așa și numai împreună vom reuși să schimbăm mentalitatea și practicile arhitecturale din Constanța și nu numai – pentru că ne pasă!

Speakers 2015
Enrico Soprani
Marazzi
Cipriana Draguna
Bauwerk
Marius Cernica
Zaha Hadid
Enrico Soprani
Kingspan
Marius Grindei
Grohe
Madalin Gheorghe
Simplexio
Constantin Caraman
2C Studio
Nuria Coca
Vidrepur & Saloni