ZOISS home design

conferinta 2017 ZOISS - home design

ZOISS CONFERENCE 2017

ZOISS home design 2017 conference
”Frumoasa desfasurare de forte astazi!!! Felicitari pentru eveniment!!
Va dorim mult spor in toate si cat mai multe proiecte noi realizate!!”
Florentina Bobocea
Designer
”It was really a pleasure to attend your event and I’m very happy that everything worked properly! I will be honored to take part to another meeting if you want to invite me.”
Enrico Soprani
Marazzi
”Este realmente nevoie de asemenea inițiative, de asemenea dezbateri și discuții profesionale care nu pot decât să ducă la creșterea calității actului de proiectare și de construcție.”
Bruno Andreșoiu
IGLOO
Agnieszka PRZEWOZNA
Agnieszka PRZEWOZNA

Barlinek
Arhitect de interior prin educație, designer de mobilier din plăcere, blogger din pasiune. A absolvit Arhitectura de Interior la Universitatea de Arte Plastice din Poznań. Proiectele sale promovează o combinație de creativitate și funcționalitate. Este recunoscută în competiții, inclusiv în cadrul concursului “make me” de la festivalul din Łódź.

Sandro Meneghello și Marco Paolelli - ZOISS home design conference 2017
Sandro Meneghello și Marco Paolelli

Meneghello Paolelli Associati

Designeri de produs, consultanți strategici în designul industrial, Sandro Meneghello și Marco Paolelli pun bazele Meneghello Paolelli Associati. Absolvind în 2004 facultatea Politehnică din Milano, sub îndrumarea lui Roberto Palomba și Paolo Rizzatto, după diferite experiențe internaționale – de la Central Saint Martins din Londra și Universitatea Norvegiană de Științe și Tehnologie din Trondheim, la Universitatea Köln Kisd și EDF R&B din Paris, cei doi își înființează studioul propriu în Milano. Începând cu anul 2005, aceștia colaborează cu mărci italiene și internaționale cu scopul de a adăuga valoare prin designul de produs. Au primit numeroase premii internaționale, printre care zece premii Red Dot Design, cinci premii Design Plus, două premii Good Design, două premii ADI Design Index, două mențiuni speciale German Design și șase mențiuni la Young&Design.

Simona Chirica - ZOISS home design conference 2017
Simona Chirica

Schoenherr și Asociatii

Simona Chirica este partener local al Schoenherr și Asociatii. Simona este specializată în drept civil, drept comercial și drept fiscal. Are o bogată experiență în tranzacții imobiliare, achiziții și fuziuni la nivel național, proiecte greenfield, probleme de drept societar, probleme de drept fiscal, leasing operațional și financiar. În ultimii ani, Simona a oferit consultanță juridică în tranzacții importante din Romania, în special în domeniile imobiliar și retail. Experiența sa include, în egală măsură, asistarea echipei de soluționare a disputelor în arbitraje naționale și internaționale precum și litigii în domeniul construcțiilor și în domeniul dreptului comercial, dreptului societar, dreptului muncii și insolvenței. Simona este doctor în drept și lector universitar la Academia de Studii Economice, București.

Ivan Bor - ZOISS home design conference 2017
Ivan Bor

Sicis

Lucrează pentru SICIS de aproape 9 ani. A început ca Arhitect Suport și Agent dedicat Ungariei. Începând cu anul 2017 este Arhitect Suport și Promotor al întregului portofoliu de produse SICIS și în Republica Cehă, România și Slovacia.

Remus Balan - ZOISS home design conference 2017
Remus Balan

Trainer & Coach

Timp de 20 de ani a lucrat în corporaţii româneşti şi internaţionale, iar în 2012 a luat decizia să se dedice exclusiv educaţiei nonformale. Și-a asumat misiunea de a contribui la creşterea unei comunităţi de lideri în România. Specializat în managementul performanţei şi dezvoltarea competenţelor pentru atingerea potenţialului maxim. Programele dezvoltate de Remus şi cele în care colaboreză acoperă urmatoarele arii: leadership, management, time management, vânzări, public speaking, dezvoltare personală-atitudine-convingeri-obiceiuri.
A dezvoltat proiecte şi a sustinut traininguri în România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Grecia, Turcia, Cehia şi Germania. Trainer, coach şi speaker certificat John Maxwell Team şi Andy Szekely, trainer şi manager de proiect certificat CNFPA.

Gianni Stefani - ZOISS home design conference 2017
Gianni Stefani

Irsap SPA

26 de ani în cadrul echipei Irsap Spa, a început activitatea în departamentul de Customer Care al companiei și în momentul de față este responsabil de Europa Centrală și de Est.