Conferință anuală dedicată arhitecților, designerilor, specialiștilor în construcții, dezvoltatorilor, constructorilor precum și pasionaților de design interior

PARTICIPARE GRATUITĂ

ÎNREGISTRARE PARTICIPARE

24 MAI 2018

ediția a-IV a

Hotel ZENITH

Conferință anuală dedicată arhitecților, designerilor, specialiștilor în construcții, dezvoltatorilor, constructorilor precum și pasionaților de design interior

PARTICIPARE GRATUITĂ

ÎNREGISTRARE PARTICIPARE

SPEAKERI

ZOISS home design CONFERENCE

Anna Devis & Daniel Rueda

Descriere

Daniel Rueda și Anna Devís sunt doi fotografi de stradă incredibil de imaginativi din Valencia, Spania. Cei doi se folosesc de geometria orașului în combinație cu corpul uman şi creează astfel imagini jucăușe si estetice.

Prin celebrarea arhitecturii din întreaga lume, Daniel și Anna realizează fotografii frumoase și curate, care sunt imediat recunoscute ca fiind ale lor. Ideile lor fresh, culorile strălucitoare și zâmbetul autentic te fac să ai o altă perspectivă asupra oraşelor.

Utilizarea culorilor vibrante și recuzitele cu compoziție meticuloasă duc la obținerea unor adevărate piese de artă. Stilul lor unic de fotografie portretizează nu numai dragostea lor pentru orașele pe care le vizitează, ci şi personalitatea fiecăruia dintre ei. Combinând poveştile cu fotografia, reuşim să înțelegem gândirea lui Daniel și a Annei și modul lor fascinant de a interpreta diferitele locații cărora, de obicei, nu le-am arunca o a doua privire.

Corvin Cristian

Corvin Cristian Studio

Descriere

Corvin Cristian este designer de interior cu formație de arhitect și a lucrat timp de zece ani ca scenograf și art director pe platourile de filmare. În paralel a proiectat pavilioane de expoziție, a făcut scenografie pentru reclame și emisiuni TV, cluburi și restaurante.

Din 2008, Corvin conduce o echipă specializată în proiecte de ospitalitate precum și în lucrări pentru spatii comerciale și de birouri. Din 2012 Corvin Cristian Studio  s-a alăturat echipei multidisciplinare Theleisureway  în dezvoltarea de soluții inovatoare de design pentru domeniul retail. Lucrările CC Studio au fost prezentate pe principalele site-uri de design contemporane și în albume și reviste de design din întreaga lume.

Mihai Popescu

Twins Studio

Descriere

Mihai Popescu a terminat secția Design din cadrul Facultății de Arhitectură. După absolvire, într-o piață de publicitate încă imatură, Mihai Popescu debuta ca designer alături de mama lui, de profesie arhitect, pentru diferite evenimente speciale. La începutul anilor 2000 multe dintre lansările de produse, decorurile și spațiile neconvenționale erau creația lui.

Pentru Mihai Popescu designul îmbină întotdeauna o parte artistică cu „inginerul din tine”. Vede obiectele în primul rând funcțional și fiecare proiect este pentru el o combinație dintre pictură și arhitectură, desen și inginerie.

Din 2005, ca proprietar a ceea ce urma să devină o rețea de cluburi, a căpătat experiență și dincolo de viziunea artistică a designerului. A avut ocazia să-și construiască proiectele fără restricții de buget și să experimenteze fără grija unui beneficiar nemulțumit. Și totuși, exact acea experiență ancorată foarte mult în evoluția practică a unei afaceri îl ajută astăzi să fie un designer mai bun. Ar fi meseria pe care ar alege-o întotdeauna în fața afacerii cu cluburi chiar dacă „în România, designul nu este considerat o componentă de bază în societate pentru că toți au impresia că știu să proiecteze singuri. Dar dacă mă pui să aleg între a deține câteva locații cu succes sau a fi un designer de succes, atunci aleg ceea ce cred… adică design.“

Florin Enache

#Better

Descriere

Coordonatorul proiectului #better – Inițiativă pentru responsabilitate în construcții.

„Sunt convins că putem face mai bine, în fiecare zi, fiecare dintre noi”.

Elisa Barbieri

Tubes

Descriere

Expertiza Elisei în marketing, vânzări, operațiuni de export și dezvoltare de business în industriile auto și materiale de construcții (plăci ceramice, mozaic și radiatoare) s-a transpus într-o contribuție valoroasă la dezvoltarea Bisazza S.p.A., Trend Group, Altaeco S.p.A. și Tubes srl.

Saša Pavlek

Easy Drain

Descriere

Lucrează în cadrul Easy Drain de 9 ani. A început ca reprezentant pentru Croația

Are experienţă in proiecte hoteliere, en-gros, retail. Începând cu anul 2018 este responsabil pentru vânzările Easy Drain din țările din regiunea Europei Centrale.

Maurizio Colnaghi

Appiani

Descriere

Lucrează în cadrul grupului Altaeco de mai mult de 15 ani, concentrându-se pe piețele din Europa Centrală – Germania, Austria și Elveția – pentru brandul Ceramica Vogue.

Începând cu anul 2013 devine manager de export pentru Europa de Nord, zona Balcanilor și zona nordică a Mării Mediterane pentru toate mărcile Altaeco şi este de asemenea responsabil de promovarea către arhitecți.

Massimiliano Baglieri

Refin

Descriere

Massimiliano Baglieri este director de produs în cadrul Ceramiche REFIN aparținând Grupului CONCORDE, profesor contractual de Design Industrial la departamentul DA, Alma Mater Studiorum, Universitatea din Bologna.

Absolvent al Universității Politehnice din Milano, specialitatea Design Industrial, a colaborat cu mai multe studiouri și designeri internaționali, a fost designer și cercetător la Poli.Design și Product Manager la Gardesa S.p.a. , companie a Grupului Internațional ASSA ABLOY.

Stefano Ruggi

Sant’Agostino

Descriere

Lucrează pentru Ceramica Sant’Agostino din 2010. Este responsabil de departamentul de promovare al firmei Ceramica Sant’Agostino.

Lucrează direct cu arhitecţi, designeri de interior, antreprenori generali, precum şi cu reprezentanţi ai companiilor din retail și domeniul imobiliar. Acordă consultanţă celor ce vor să specifice produsele companiei în proiectele lor.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu mai multe studiouri internaționale de arhitectură importante.

AGENDĂ

ZOISS home design CONFERENCE

24 MAI 2018 – Hotel ZENITH

13:30 Întâmpinarea Invitaților    14:00 Deschiderea Conferinței

14:20 Saša Pavlek | Easy Drain – “Bathroom solutions”   14:40 Florin Enache | #better – “#better Inițiativa pentru Responsabilitate în Construcții”    15:10 Elisa Barbieri | Tubes – “TUBES: Radiators by Design”

15:30 Pauză

16:00 Massimiliano Baglieri | Refin – “Design Innovation for Porcelain Tiles”    16:20 Mihai Popescu | Twins Studio & Corvin Cristian | Corvin Cristian Studio – “Design before Design”     16:50 Maurizio Colnaghi | Appiani – “Ceramic for Architecture”    17:10 Anna Devis & Daniel Rueda  – “Playground Cities”    17:40 Stefano Ruggi | Sant’Agostino – “A Story of Beauty”

18:00  Q&A & Concurs Grohe & Tombolă Kludi
18:20  Moment Artistic – Amadeus

AGENDĂ

ZOISS home design CONFERENCE

24 MAI 2018 – Hotel ZENITH

13:30 Întâmpinarea Invitaților
14:00 Deschiderea Conferinței

14:20 Saša Pavlek | Easy Drain – “Bathroom solutions”
14:40 Florin Enache | #better – “#better Inițiativa pentru Responsabilitate în Construcții”
15:10 Elisa Barbieri | Tubes – “TUBES: Radiators by Design”

15:30 Pauză

16:00 Massimiliano Baglieri | Refin – “Design Innovation for Porcelain Tiles”
16:20 Mihai Popescu | Twins Studio & Corvin Cristian | Corvin Cristian Studio – “Design before Design” 
16:50 Maurizio Colnaghi | Appiani – “Ceramic for Architecture”
17:10 Anna Devis & Daniel Rueda – “Playground Cities”
17:40 Stefano Ruggi | Sant’Agostino – “A Story of Beauty”

18:00   Q&A & Concurs Grohe & Tombolă Kludi
18:20   Moment Artistic – Amadeus

PĂRERILE PARTICIPANȚILOR

Nuria Coca, Saloni Ceramica și Vidrepur

”Felicitări! A fost o adevărată demonstrație de frumos și Bun Gust.”

Florentina Bobocea, Designer

”Frumoasa desfasurare de forte astazi!!! Felicitari pentru eveniment!! Va dorim mult spor in toate si cat mai multe proiecte noi realizate!!”

Bruno Andreșoiu, igloo

”Este realmente nevoie de asemenea inițiative, de asemenea dezbateri și discuții profesionale care nu pot decât să ducă la creșterea calității actului de proiectare și de construcție.”

Massimiliano Nelli, the.artceram

”Uneori oamenii nu sunt la curent cu tendințele de pe mapamond și noi îi ajutăm. De aceea mă bucur să mă aflu aici.”

Enrico Soprani, Marazzi

”It was really a pleasure to attend your event and I’m very happy that everything worked properly! I will be honored to take part to another meeting if you want to invite me.”

EDIȚII ANTERIOARE

ZOISS home design CONFERENCE 2017

ZOISS home design CONFERENCE 2016

ZOISS home design CONFERENCE 2015

Locație Conferință

Hotel Zenith

Bulevardul Mamaia, Constamta 900001, Romania

RECOMANDĂRI CAZARE

HOTEL ZENITH

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001
Telefon: +40 241 609 609

Cameră dublă standard în regim single – 160 lei/cameră/noapte
Cameră dublă standard – 190 lei/cameră/noapte
Cameră dublă, vedere la mare în regim single – 210 lei/cameră/noapte
Cameră dublă, vedere la mare – 250 lei/cameră/noapte
Apartament, vedere la mare – 310 lei/apartament/noapte (preț pentru 1-2 adulți)
Apartament, vedere la mare – 400 lei/apartament/noapte (preț pentru 3 adulți)

HOTEL MIZUUMI

Adresă: Bulevardul Mamaia, Nr. 431A, Stațiunea Mamaia, Județ Constanța, România
Telefon: +40 731 500 500 |+40 735 700 700

Cameră Standard în regim single  – 149 lei/noapte, mic dejun inclus
Cameră Standard  – 158 lei/noapte/2 persoane, mic dejun inclus
Cameră Lux – 175 lei/noapte/2 persoane, mic dejun inclus
Apartament – 265 lei/noapte/2 persoane, mic dejun inclus

HOTEL NYOTA

Adresă: Bulevardul Mamaia, nr 566, Constanța, România
Telefon: +40 753 310 050

Dublă Superioară în regim single, vedere la lac – 60 euro/cameră/noapte
Dublă Superioară în regim single, vedere la mare – 80 euro/cameră/noapte
Dublă Superioară, vedere la lac – 70 euro/cameră/noapte
Dublă Superioară, vedere la mare – 90 euro/cameră/noapte

RECOMANDĂRI CAZARE

HOTEL ZENITH

Adresă: Bulevardul Mamaia, Constanța 900001
Telefon: +40 241 609 609

Cameră dublă standard în regim single – 160 lei/cameră/noapte
Cameră dublă standard – 190 lei/cameră/noapte
Cameră dublă, vedere la mare în regim single – 210 lei/cameră/noapte
Cameră dublă, vedere la mare – 250 lei/cameră/noapte
Apartament, vedere la mare – 310 lei/apartament/noapte (preț pentru 1-2 adulți)
Apartament, vedere la mare – 400 lei/apartament/noapte (preț pentru 3 adulți)

HOTEL MIZUUMI

Adresă: Bulevardul Mamaia, Nr. 431A, Stațiunea Mamaia, Județ Constanța, România
Telefon: +40 731 500 500 |+40 735 700 700

Cameră Standard în regim single  – 149 lei/noapte, mic dejun inclus
Cameră Standard  – 158 lei/noapte/2 persoane, mic dejun inclus
Cameră Lux – 175 lei/noapte/2 persoane, mic dejun inclus
Apartament – 265 lei/noapte/2 persoane, mic dejun inclus

HOTEL NYOTA

Adresă: Bulevardul Mamaia, nr 566, Constanța, România
Telefon: +40 753 310 050

Dublă Superioară în regim single, vedere la lac – 60 euro/cameră/noapte
Dublă Superioară în regim single, vedere la mare – 80 euro/cameră/noapte
Dublă Superioară, vedere la lac – 70 euro/cameră/noapte
Dublă Superioară, vedere la mare – 90 euro/cameră/noapte

SPONSORI PLATINUM

SPONSORI GOLD

SPONSORI SILVER

SPONSORI PLATINUM

SPONSORI GOLD

SPONSORI SILVER

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

Pin It on Pinterest