fbpx

PĂRERILE PARTICIPANȚILOR

Ana-Maria Breahnă, Barlinek România

”Felicitări, în fiecare an evenimentul aduce ceva nou. Este al 4-lea eveniment Zoiss la care participăm, în fiecare an schimbările sunt vizibile: numărul participanților, calitatea organizării evenimentului și diversitatea subiectelor. Cu siguranță vom participa și în 2020. Mult succes Zoiss Home Design!”

arh. Diana Stere, DIANA STERE STUDIO

”Conferinţele ZOISS reprezintă un punct important pe harta evenimentelor de design din România, reuşind de fiecare dată să reunească specialişti din domeniu, speakeri români şi internaţionali, într-un ambient plăcut şi profesional.”

Natalia Berezovskaia

”Nu am putut lipsi nici anul acesta la Conferința ZOISS home design și să vă spun sincer: acest eveniment a avansat, an cu an, eveniment după eveniment.
Chiar mă bucur că am fost prezentă la întreaga prezentare și am avut onoarea să revăd colegii de breaslă din toate colțurile României, dar să cunosc și persoane noi.”

Diana Stere, Arhitect

”Speakerii au fost super ok, unii excelenti si pentru asta multumesc inca o data. Daniel si Ana si Corvin au fost inspirationali, creativi si foarte aplicati.
Ati ales bine si in ceea ce priveste muzica, mancarea si bautura. Mi-a placut mult si scena (Cristina, felicitari 🙂 ).
In concluzie, a fost un eveniment foarte reusit si multumesc inca o data pentru invitatie si tot deranjul vostru.”

Mariana Nicolae, Redactor sef Casa Lux

”Este prima editie a conferintei, organizata de Zoiss la care particip. Nu pot face comparatie cu editiile anterioare, dar pot compara evenimentul cu conferintele internationale la care particip de 18 ani, de cand sunt la Casa Lux. A fost o surpriza placuta sa descopar organizarea ireprosabila, echipa cool si varietatea speak-erilor si a domeniilor din care vin acestia. Sugestia mea pentru invitatii din urmatorii ani este sa ia in calcul prezentarea unor colectii noi si sa nu se rezume la prezentarea companiei.”

Alexandra Bobe

”Un eveniment de nivel international, cu speakeri pe măsura. Gazdele de un profesionalism desăvârșit au întreținut atmosfera perfecta.”

Nuria Coca, Saloni Ceramica și Vidrepur

”Felicitări! A fost o adevărată demonstrație de frumos și Bun Gust.”

Florentina Bobocea, Designer

”Frumoasa desfasurare de forte astazi!!! Felicitari pentru eveniment!! Va dorim mult spor in toate si cat mai multe proiecte noi realizate!!”

Bruno Andreșoiu, igloo

”Este realmente nevoie de asemenea inițiative, de asemenea dezbateri și discuții profesionale care nu pot decât să ducă la creșterea calității actului de proiectare și de construcție.”

Massimiliano Nelli, the.artceram

”Uneori oamenii nu sunt la curent cu tendințele de pe mapamond și noi îi ajutăm. De aceea mă bucur să mă aflu aici.”

Enrico Soprani, Marazzi

”It was really a pleasure to attend your event and I’m very happy that everything worked properly! I will be honored to take part to another meeting if you want to invite me.”

CONFERENCE 2018

CONFERENCE 2017

CONFERENCE 2016

CONFERENCE 2015

SPEAKERI

CONFERENCE 2019

Adrian Soare

Senior Managing Partner,
CUMULUS ARCHITECTURE
Descriere

Adrian Soare este Senior Managing Partner în CUMULUS ARCHITECTURE și are peste 20 de ani de experiență în proiecte de clădiri rezidențiale, horeca și mixed-use.

Marco Paolelli

Meneghello Paolelli Associati
 
Descriere

Marco Paolelli și Sandro Meneghello, pe lângă faptul că sunt designeri de produs, sunt consultanți strategici în designul industrial.
Ei au fondat Meneghello Paolelli Associati în Milano în 2007. De atunci, studioul a crescut și acum pe lângă fondatori are şi o echipă de colaboratori, precum și o serie de proiecte de dezvoltare și parteneri de comunicare.
Studioul a primit numeroase recunoașteri internaționale, printre care se numără zece premii Red Dot Design, printre care unul „Best of the Best”, șapte premii Design Plus, trei premii Good Design, cinci premii ADI Design Index, trei menţiuni speciale în cadrul German Design Awards și cinci menţiuni la Young & Design Award.
În prezent, portofoliul studio-ului numără colaborări cu companii precum The.ArtCeram, Arbi
Arredobagno, EMU, Glass1989, Horm, Fiam, Gibus, Guzzini, Oasiq, Nobili Rubinetterie, Unopiù, Twils și Victoria + Albert.

Laura Delfina Sari

Reveria
 
Descriere

Laura Delfina Sari este director de creație și fondator al REVERIA, un studio de design italian axat pe design interior și styling, care creează proiecte rafinate și contemporane pentru hoteluri, restaurante, concepte de retail și locuințe private.
Locuri care sunt interpretări ale spiritului „milanez”, esența orașului care a sedus-o și a adoptat-o.
Pasiunea pentru frumos, o combinație de eleganță, personalitate și particularitate, atenția acordată detaliilor şi materialelor, curiozitatea și cercetarea constantă disting stilul ei.

Howard Dell

Prezentând lumii întregi, inspirând și motivând oamenii cu povestea lui de viață prin dăruire, perseverență și supraviețuire în lupta cu moartea, Howard împărtășește secretele succesului.

Howard a primit o nouă viață, un transplant de ficat salvându-l în anul 2009 și schimbându-i viața pentru totdeauna. A câștigat 10 medalii de aur și a stabilit 5 recorduri mondiale la Campionatele Mondiale pentru cei cu operații de transplant.

A cântat cu David Foster. A concurat la Vocea României în semifinale. Olimpic în 1988 la Bob. Jucător profesionist de fotbal American. Jucător profesionist de baschet. Decatlonist. Antrenor profesionist. A jucat în filme și seriale TV împreună cu Halle Barry, Steven Seagul și mulți alții. A jucat 4 ani în serialul „Tânăr și Neliniștit”.

Florin Enache

#better
Descriere

Coordonatorul proiectului #better – Inițiativă pentru responsabilitate în construcții.
„Sunt convins că putem face mai bine, în fiecare zi, fiecare dintre noi”.

Silviu Teodor-Stanciu

 
Descriere

Dedicat mediului cultural ieșean, Silviu Teodor-Stanciu este designer, asistent dr. în cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, Specializarea Design, din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași și fondator al Asociației Tramclub Iași.

Tiberiu Teodor-Stanciu

 
Descriere

Pasionat de signalistică, arhitectură și urbanism, Tiberiu Teodor-Stanciu este un arhitect optimist, asistent drd. la Facultatea de Arhitectură G.M. Cantacuzino din Iași, din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi Iași și fondator Atelier Spre, un atlas ilustrat al orașului Iași.

Marius Grindei

Area&Training Manager, Grohe

Enrico Brodoloni

Responsabil comercial România, Florim

Cristian Ilea

Sales and Specifications Manager, Transilvania, Gerflor

Mirona Oprescu

Arhitect de interior
Descriere

Mirona Oprescu este absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, cu experiență în proiectare, design și implementare în zona rezidențială și retail. Fiecare proiect înglobează pasiunea pentru arhitectură, design și estetică, accentul fiind regăsit în calitatea finisajelor, atenția la detalii și scenografia iluminării.

Irina Panait

Aria Concept Architecture

SPONSORI PLATINUM

SPONSORI GOLD

SPONSORI SILVER

SPONSORI PLATINUM

            

SPONSORI GOLD

SPONSORI SILVER

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

PARTENERI

PARTENERI MEDIA

Pin It on Pinterest

Solicitare ofertă