PĂRERI

ZOISS CONFERENCE 2019

SPEAKERI

Adrian Soare

Senior Managing Partner, CUMULUS ARCHITECTURE
Adrian Soare este Senior Managing Partner în CUMULUS ARCHITECTURE și are peste 20 de ani de experiență în proiecte de clădiri rezidențiale, horeca și mixed-use.

Marco Paolelli

Meneghello Paolelli Associati
Marco Paolelli și Sandro Meneghello, pe lângă faptul că sunt designeri de produs, sunt consultanți strategici în designul industrial.
Ei au fondat Meneghello Paolelli Associati în Milano în 2007. De atunci, studioul a crescut și acum pe lângă fondatori are şi o echipă de colaboratori, precum și o serie de proiecte de dezvoltare și parteneri de comunicare.

Howard Dell

Life couch
Prezentând lumii întregi, inspirând și motivând oamenii cu povestea lui de viață prin dăruire, perseverență și supraviețuire în lupta cu moartea, Howard împărtășește secretele succesului.

Florin Enache

#Better
Coordonatorul proiectului #better – Inițiativă pentru responsabilitate în construcții.
„Sunt convins că putem face mai bine, în fiecare zi, fiecare dintre noi”.

Silviu Teodor-Stanciu

Dedicat mediului cultural ieșean, Silviu Teodor-Stanciu este designer, asistent dr. în cadrul Facultății de Arte Vizuale și Design, Specializarea Design, din cadrul Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași și fondator al Asociației Tramclub Iași.

Tiberiu Teodor-Stanciu

Pasionat de signalistică, arhitectură și urbanism, Tiberiu Teodor-Stanciu este un arhitect optimist, asistent drd. la Facultatea de Arhitectură G.M. Cantacuzino din Iași, din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi Iași și fondator Atelier Spre, un atlas ilustrat al orașului Iași.

Marius Grindei

Area&Training Manager, Grohe

Enrico Brodoloni

Responsabil comercial România, Florim

Mirona Oprescu

Arhitect de interior
Mirona Oprescu este absolventă a Facultății de Arhitectură de Interior din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București, cu experiență în proiectare, design și implementare în zona rezidențială și retail. Fiecare proiect înglobează pasiunea pentru arhitectură, design și estetică, accentul fiind regăsit în calitatea finisajelor, atenția la detalii și scenografia iluminării.

Irina Panait

Aria Concept Architecture

Sponsori PLATINUM

ZOISS Conference 2019

Sponsori GOLD

ZOISS Conference 2019

Sponsori SILVER

ZOISS Conference 2019