Design de produs, Design interior, Uncategorized

Construim, locuim, gândim cu CERAMICHE SUPERGRES

TRAVEL: minimalismul contemporan combinat cu atenția la detalii

Pentru cei care iubesc culoarea lemnului natural, puritatea naturii, dar doresc ca suprafețele să fie funcționale, cu caracteristici tehnice și estetice excelente, Ceramiche Supergres oferă colecția TRAVEL, gresie porțelanată cu efect de lemn, grafică extraordinară și versatilitate cromatică.

Gresie-Supergres-Travel_1
Disponibilă în 4 culori inspirate de esențe de lemn tradiționale, 3 dimensiuni și 2 finisaje, Travel este soluția perfectă pentru a îmbrăca pardoseli și pereți în spații rezidențiale si comerciale, pretabile atât pentru interior cât și pentru exterior. Colecția combină nevoi estetice și funcționale: aspect, igienă, robustețe și durabilitate în timp.
Gresie-Supergres-Colectia-Travel

MELODY: eleganța sofisticată

Spații cu personalitate: În imagine structura geometrică tridimensională a colecției Melody, pe o suprafață lucioasă, care îmbunătățește reflecțiile de lumină și dă băii o notă de modernitate și design.

Faianta-Supergres-Melody_

Melody este o colecție de ceramică din pastă albă cu finisaj lucios, disponibilă în șase nuanțe în conformitate cu cele mai recente tendințe de design. Caracteristicile acestei colecții sunt adaptabilitatea ușoară și textura tridimensională.

BRIT: echilibrul dintre vintage și contemporan

Sugestii și sfaturi vintage avangardiste într-o singură colecție: gresie porțelanată cu o atingere catifelată care, datorită aspectului său, se combină cu diferite suprafețe și elemente de design într-un amestec perfect echilibrat și atrăgător. Cu opt culori naturale, într-o armonie de culori calde și reci, caracterul poetic și contemporan al seriei și cu forma dreptunghiulară 10×30, unică în gama de produse Supergres, Brit reamintește de farmecul lofturilor metropolitane.

Faianta-Supergres-Brit_1

Brit de la Ceramiche Supergres este alegerea perfectă pentru placarea de băi, bucătării, pereți, șemineuri, magazine, baruri, restaurante, precum și o soluție la modă pentru pardoseala din bucătărie și baie. Forma și dimensiunea de „cărămidă” creează o textură pe perete care poate fi ușor adaptată în funcție de modelele de instalare, rosturi sau culoarea chitului: un model de montare ar fi cel aleatoriu pentru pereți dinamici, iar o montare eșalonată ar obține un „zid de cărămidă”.

Gresie-Supergres-Brit_3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *