Design de produs, Design interior, Uncategorized

Daca peretii ar vorbi – Sicis – The Art Mosaic Factory

De la pardoseala gratioasa din Roma la peretii si tavanele aurite ale Bizantului, mozaicurile au impodobit locuinte private, bazilici si cladiri civice de mii de ani. Dar, acum, nici un spatiu comercial sau rezidential nu poate scapa de eleganta de neegalat a mozaicurilor Sicis.

Cu peste 25 ani de experienta, maestrii italieni ai mozaicului, SICIS proiecteaza si produc manual mozaicul, precum si mobilierul de interior si bijuteriile in atelierele si fabricile proprii din Ravenna. Acest oras extraordinar a atras artisti de tot felul ce au lasat in urma opere importante si monumente durabile, ce fac parte din patrimoniul UNESCO. Mozaicul apartine istoriei orasului, iar cei de la SICIS impletesc know how-ul industrial cu artizanatul, trecutul cu viitorul si traditia cu cercetarea.

Mozaicul SICIS nu este un simplu material decorativ, ci devine un instrument capabil sa transmita emotie profunda. Pentru ca arta genereaza arta, suprafetele decorate cu mozaicul SICIS au devenit lucrari artistice ce poarta semnele si limbajul timpului.

Pe langa mozaicul utilizat pentru placarea peretilor, SICIS ofera colectii de mobilier cu insertii din mozaic si accente elegante, precum si bijuterii. Interpretand culturi si traditii diferite, cei de la SICIS au reusit sa sculpteze o piata de nisa proprie, in cadrul careia nu exista limite.

Designerii casei se inspira in special din natura. De exemplu trandafirul este o tema regasita atat in panourile de mozaic cat si ca parte integranta din mobilier si bijuterii.

Daca peretii ar putea vorbi, ar spune, probabil, Sicis. In Ravenna. Din 1987. In Constanta prin Zoiss Home Design, importator direct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *