Design de produs, Design interior, Uncategorized

Decorează cu stil – Ghivece de flori şi accesorii de la PLUST Collection

Această perioadă a anului este ideală pentru a alege punctele focale din interiorul casei tale şi pentru a le pune în valoare.

Îţi propunem de această dată ghivecele, vasele extravagante pentru flori. Este greu de conceput o locuinţă fără plante naturale. Ghivecele nu mai sunt accesorii, ci piese importante de design.

De-a lungul timpului designerii au generat noi forme și utilizări ale acestui arhetip extraordinar – ghiveciul (vaza), iar produsele Plust Collection aflate în portofoliul Zoiss Home Design, versatile, ingenioase şi revoluţionare confirmă impactul emoţional puternic pe care îl poate avea un „simplu” ghiveci.

Am selectat pentru tine câteva ghivece decorative care vor scoate din anonimat şi vor face fericită orice plantă.

CACTUS – designer Giulio Iacchetti, 2007

Două vase mici pentru plante, derivate din forma stilizată a unui cactus supradimensionat, având o bază stabilă care te duce cu gândul la anii ’60.

Ideal pentru a caracteriza cu originalitate spaţii interioare şi/sau exterioare.

cactus

DIAMOND – designer JoeVelluto (JVLT), 2007

Un ghiveci care prin liniile sale curate îţi amintește de pietrele preţioase.

Disponibil în două dimensiuni, este deosebit de potrivit pentru spaţiile arhitecturale și pentru un gust contemporan. Ideal pentru plante sau aranjamente de flori de dimensiuni mici/mijlocii.

 

Diamond

GIOTTO – MAX – RENE – designer Miriam Mirri, 2007

Vase / totemuri ce poartă numele a 3 personaje imaginare, stilistic în armonie unele cu celelalte, dar care au de asemenea, posibilitatea de a trăi în mod individual.

Disponibile în mai multe culori pentru ambele medii extern și intern, pot fi, de asemenea, sculpturi distractive adecvate pentru mobilarea spațiilor cu o abordare ludică și contemporană.

 

Giotto-Max-Rene

SEPIO – designer Matteo Ragni, 2007

Această vază „cu aspect prietenos” dispune de trei picioare, amintind stilistic de o caracatiță.

Interiorul permite includerea unor plante de dimensiuni mici/medii sau posibilitatea de a crea compoziții de divertisment, potrivite pentru obiectul jucăuş.

Ghiveci-Sepio-Plust

SAVING/SPACE/VASE – designer JoeVelluto (JVLT),2009

„Vasul care salvează spaţiu” trece printr-un proces de „comprimare”, imediat după ce a fost scos din matrița sa, atunci când materialul este încă parțial maleabil pentru câteva minute.

Obiectul, inițial industrial, ia o nouă conotație îmbogățită cu o estetică diferită din când în când. O acțiune care produce piese unice, dar industriale. Disponibilă de asemenea în versiunea cu kit cu lumină pentru exterior.

Ghiveci-Saving-Space-Plust

SHOCK – designer Alberto Brogliato, 2007

Vas cu estetică modernă caracterizată prin efecte optice de cuplu și mișcare. Dimensiunea sa îl face versatil pentru spațiile private și publice, iar compartimentul este ideal pentru plante sau aranjamente de plante de dimensiuni medii.

Ghivechi-Shock-Plust

ACCESORII – UN ALT FEL DE CUIER

LAPSUS – designer Eddy Antonello, Alberto Fabbian, 2011

Un cuier de sine stătător, amintind de plantele suculente tipice ale deșertului.

Echipat cu șase braţe, Lapsus este un obiect ornamental pentru casă, care este funcțional în același timp. Baza de metal asigură o bună stabilitate.Cuier-Lapsus-Plust

GODOT – designer Alberto Brogliato, 2011

Godot este un cuier pentru haine care face referire clară la o lume naturală și fantastică. Acest obiect de iubire este copleşitor şi vă va impresiona cu siguranţă.

Echipat cu un buzunar central gol și capete colorate ale braţelor, interschimbabile, de culori diferite, poate fi adaptat foarte bine la o zonă privată sau la un context public deopotrivă, cum ar fi o sală de așteptare sau lobby-ul unui hotel.

Godot tronează şi în showroom-ul nostru ca un copac, iar noi încă pândim venirea unui anume Godot. Poate vei fi chiar tu următorul care ne va vizita. Noi te aşteptăm contemplând luna.

Cuier-Godot-Plust

2 thoughts on “Decorează cu stil – Ghivece de flori şi accesorii de la PLUST Collection

  1. simona spune:

    Arată senzațional!
    Ma bucur sa le pot achiziționa de la voi!

    1. admin spune:

      Buna, Simona! Iţi mulţumim că apreciezi produsele din portofoliul nostru şi te aşteptăm în showroom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *