ZOISS home design

tapet as creation

Delicii vizuale

A.S. Creation este unul dintre cei mai importanți producători de tapet din Europa, producând anual mai mult de 6.000 modele diferite de tapet și borduri decorative, în toate calitățile și pentru toate domeniile de aplicare.

Cu peste 80 de colecții actuale pe piață, aceștia oferă întotdeauna clienților cele mai noi tendințe de la tapetul convențional la fototapet, colaborând cu designeri de top precum și cu branduri de modă și lifestyle (Esprit, Joop, Porsche Design, Versace, Naf Naf, Schöner Wohnen).

Uneori vesele în nuanțe delicate, alteori puternice și pline de culoare, aceste modele de tapet pur și simplu radiază de bucurie. Fie că este vorba de dormitorul copiilor sau camera unei fetițe, pe hol sau în bucătărie, starea de spirit dată de acest tapet va alunga orice deznădejde într-o clipă.

Tipărite pe hârtie de înaltă calitate, colecțiile A.S. Creation debordează de farmec autentic. Colecțiile se joacă imaginativ cu natura multifațetată a stilului de viață modern și oferă cadrul perfect pentru diferite modele de viață. Paleta variază de la modele pentru tineri, în culori de fructe proaspete, până la eleganța opulentă și uneori extravagantă.

Dacă veți răsfoi cataloagele de tapet în showroom-ul nostru din Str. Tudor Vladimirescu nr. 8, Constanța, veți da peste modele florale, peste modele neo-romantice, dar și peste modele masculine, în culori închise sau cu interpretări high-tech. Veți găsi atât structuri în relief cât și interacțiunea dintre mat și lucios, cu efecte vizuale magice.

Cine nu cunoaște acest sentiment? Stai sub copaci în pădure și te bucuri de liniștea unică a acestui loc magic. Te relaxezi și lași totul în derivă departe … Acesta este sentimentul pe care ți-l poate da un fototapet. Imagini de copaci înșelător de reale, care reflectă sentimentul că ești într-o pădure. Fototapetul este o decorațiune de perete pe suport de hârtie sau “nețesut”, reprezentând o imagine fotografică cu dimensiuni prestabilite. În funcție de dimensiunea fotografiei, fototapetul poate fi format din: 1, 2, 4 sau 8 piese.

Print-ul digital poate concretiza acum idei care sunt dincolo de tehnologiile de imprimare tradiționale. Puteți beneficia de o gamă largă de imagini de înaltă calitate garantate pentru a-și exprima individualitatea: peisaje impresionante și imagini cu animale, fotografii color, alb-negru precum și ilustrații artistice și stilizate.

Se poate realiza un tapet sau un fototapet cu imaginea furnizata de dumneavoastră, la dimensiunea dorită a peretelui, dacă rezoluția fotografiei furnizate este suficient de mare. Pentru o calitate acceptabilă, rezoluția minimă trebuie să fie de 300 dpi. Furnizorii fotografiei sunt răspunzători de Copyright.