fbpx

Inkiostro Bianco este un brand, un proiect ambiţios şi un workshop de idei aplicate designului şi producţiei de tapet cu grafice decorative pentru toate suprafeţele.

Este un studio în care creativitatea curge liber pe pereți și pardoseli și în care inspirația provine dintr-un proces de cercetare continuă și de fuziune între stiluri și gândire. Tapetul este o filozofie pentru Inkiostro Bianco, un element dominant ce caracterizează un anumit spaţiu, dându-i un aspect nou, un instrument de exprimare pentru care stilul și materialele sunt definitorii.

Pictura și grafica digitală converg în gama de produse Inkiostro Bianco pentru a forma creații originale, cu o personalitate puternică, având ca unic scop reinterpretarea tapetului clasic.

Tapet din vinil

Soluțiile vizuale oferite de Inkiostro Bianco sunt realizate în întregime în Italia și îndeplinesc standarde europene de sănătate și de protecție a mediului.
Suportul pe care sunt tipărite modelele grafice este un vinil, cu un strat de TNT (material nețesut) pe partea din spate, care conferă produsului următoarele caracteristici:
• Neabsorbant și inodor
• Lavabil cu săpun delicat și apă
• Rezistenţă la foc
• Stabilitate dimensională ridicată în timpul aplicării și uscarea pe etape a produsului
• Extrem de ușor de montat și de dat jos, dacă este necesar

Tapet din fibră de sticlă („tapet seismic”) 

EQ•Dekor  – atunci când tapetul întâlneşte protecţia

Dintr-un parteneriat între Inkiostro Bianco și Mapei s-a născut  un material revoluționar: EQ • Dekor, tapet cu dublă funcție atât pentru protecția și decorarea pereţilor, cât şi a pardoselilor. EQ•Dekor este mult mai mult decât un simplu tapet.

Creativitatea designerilor şi artiștilor Inkiostro Bianco, cei care transformă fiecare perete într-o mică operă de artă, a fost împletită cu caracteristici structurale care reduc la minimum riscul de a se desprinde tencuiala de pe pereți în timpul cutremurelor şi în consecință prelungesc timpul de evacuare a clădirilor.
EQ•Dekor se bazează pe sistemul inovator MapeWrap EQ, un produs de înaltă performanță al brandului Mapei, cu toate premisele necesare pentru o eficacitate remarcabilă în caz de activitate seismică.

O mai mare stabilitate, eficacitate extremă, luminozitate și flexibilitate structurală sunt doar unele dintre beneficiile pe care le oferă acest nou sistem de la MAPEI.

Pin It on Pinterest

Share

Află și părerea prietenilor tăi!

Solicitare ofertă