Despre noi

Suntem o echipă tânără, care urmărește tendințele amenajărilor interioare și importă produse selectate pentru a veni în întâmpinarea ta în vederea realizării unui ambient în care să te simți minuntat.
ZOISS

Valorile noastre

Pasiunea, disciplina, respectul, integritatea, profesionalismul, mentalitatea ``can do`` și angajamentul pe termen lung reprezintă valorile corporative pentru ZOISS home design, potrivit căruia excelența economică poate fi în mod permanent obținută dacă acțiunile companiei sunt conforme principiilor etice care sunt acceptate și percepute ca fiind corecte.
ECHIPA

ZOISS home design

Echipa noastră condusă de Iany Pripoi, cu o experiență de aproximativ 20 ani în branșă, își concentrează resursele pentru a fi la zi cu tendințele estetice și tehnologice pentru a putea răspunde cu competență provocărilor inițiate de client în materie de amenajări interioare și exterioare.

Iany

Management
Telefon: +40 723 390 196
E-mail: iany.pripoi@zoiss.ro

Cristina

Marketing
Telefon: +40 726 176 662
E-mail: marketing@zoiss.ro

Vasi

Vânzări București
Telefon: +40 722 433 822
E-mail: vasi.pripoi@zoiss.ro

Anca

Vânzări București
Telefon: +40 728 341 169
E-mail: anca.pripoi@zoiss.ro

Mircea

Vânzări București
Telefon: +40 723 590 057
E-mail: mircea.uratu@zoiss.ro

Cosmin

Vânzări Constanța
Telefon: +40 723 317 031
E-mail: cosmin.epure@zoiss.ro

Adrian

Vânzări Constanța
Telefon: +40 745 759 760
E-mail: adrian.radu@zoiss.ro

Mariana

Contabilitate
Telefon: +40 241 660 630
E-mail: contabilitate@zoiss.ro

Lucica

Contabilitate
Telefon: +40 241 660 630
E-mail: contabilitate@zoiss.ro

Dănuț

Livrări
Telefon: +40 765 991 528

Eugen

Gestiune depozit
Telefon: +40 757 013 355

Showroom București

Atunci când arhitectura, designul interior şi comerţul se împletesc, ia naştere ZOISS home design Bucureşti. Showroom-ul ZOISS home design Bucureşti, situat în cartierul Cotroceni este găzduit de o clădire din 1916, ce îţi încântă simţurile şi care este mai mult decât arhitectură şi design interior, este o imagine a vieţii.
LOOK AND FEEL

ZOISS București

Fiecare clădire conţine mii de indicatori de istorie îngheţaţi în timp, de la fiecare cui, lemn, piatră, cărămidă, sticlă sau bucată de metal până la straturile de vopsea ce acoperă lemnul. Aceste părţi pot spune povestea întregului, care se îmbină fericit în acest caz cu povestea amenajării interioare.
Te aşteptăm în vizită în showroom-ul nostru din Bd. Eroii Sanitari nr. 23, sector 5, pentru a putea aprecia pe deplin frumuseţea produselor expuse. Opreşte-te oricând sau programează o întâlnire individuală.

Showroom Constanța

În ianuarie 2012 am preluat o casă interbelică degradată de istoria recentă şi am transformat-o într-un showroom de amenajări interioare organizat pe două niveluri. Acesta este un mediu perfect pentru colecţiile celor mai renumiţi designeri, emoţional şi plin de culoare, în conformitate cu filozofia noastră.
LOOK AND FEEL

ZOISS Constanța

Aici designul şi arta se îmbină cu tehnica într un spaţiu exclusivist şi plin de creativitate. Am acordat o atenţie deosebită detaliilor şi am reuşit să expunem plăci de gresie, faianţă, mozaic, căzi şi cabine de duş, mobilier de baie, baterii, scaune şi canapele, punându-le în valoare.
Dacă eşti în căutare de recomandări inspirate pentru un spaţiu plin de stil, vizitează showroom-ul nostru de amenajări interioare din Constanţa (str. Tudor Vladimirescu, nr. 8), înarmat cu multă răbdare.