Uncategorized

F-digital Deluxe

Vă stimulează simțurile.

Lăsaţi-vă purtaţi într-un univers al relaxării şi stării de bine. Un univers în care întregul dumneavoastră corp este înconjurat de apă încălzită la temperatura perfectă, în care lumina şi muzica pot fi adaptate dispoziţiei dumneavoastră, iar aburul liniştitor vă relaxează întregul corp. Un univers al stării de bine în care designul şi confortul se îmbină armonios, unde, o singură atingere transformă propriul duş într-un spa personal. Bun venit în universul GROHE F-digital Deluxe, experienţa de duş unică pentru toate simţurile dumneavoastră.

GROHE F-digital Deluxe este un concept de duş care depăşeşte cerinţele obişnuite, oferind o experienţă senzorială unică. Iluminatul ambiental, aburul blând şi muzica relaxantă au un efect benefic asupra sănătăţii dumneavoastră fizice şi emoţionale şi devin parte din experienţa dumneavoastră zilnică a duşului. Toate funcţiile pot fi controlate simplu şi intuitiv, utilizând panoul de control tactil sau un Apple iPod Touch 4G.

Grohe_Spa_F-Digital_Deluxe_3

Efecte de lumină fascinante, muzica preferată şi relaxare pură în baia dvs. cu aburi de acasă

Modulul pentru lumină

Cu modulele de lumină GROHE, puteţi varia culorile pentru a se potrivi dispoziţiei dumneavoastră şi vă puteţi bucura de o experienţă cromo-terapeutică personalizată în timpul duşului.

Modulul pentru sunet

Relaxantă sau revigorantă? Selectaţi din biblioteca dumnevoastră iTunes lista de melodii sau albumul pe care doriţi să le ascultaţi în timpul duşului GROHE SPA. Aplicaţia vă permite să ajustaţi volumul difuzoarelor.

Modulul pentru abur

Avantajele aburului sunt cunoscute de mii de ani, căldura umedă deschizând porii pielii, ajutând astfel la detoxifierea organismului. Astăzi, un duş cu abur este parte integrantă dintr-o experienţă SPA autentică.
Sursă articol: www.grohe.com/ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *