Design de produs, Design interior, Uncategorized

Gazzotti: parchet natural italian din 1910

Vintage: parchetul ce trebuie atins

Colecția de parchet My Vintage este realizată în Italia și este eco-friendly, are un finisaj exclusiv microporos testat științific, ce îi conferă un aspect natural, rezistență ridicată, întreținere ușoară.

Cu o gamă largă de formate, două grosimi și senzația de a fi mereu în contact cu materia primă, poți avea o casă cu cel mai mare respect pentru tradiție, cu un ochi pentru detaliu și liniștea de a beneficia de un produs de fabricație italiană.

Toate produsele sunt marcate cu logo ce logo. Acestea sunt conforme cu standardul UNI EN 14342 și E1 pentru eliberarea de formaldehidă. My Vintage oferă o gamă infinită de soluții de finisaje. Suprafața microporoasă, rezultatul a ani de cercetare, are capacitatea de a combina gustul vechi pentru atmosferă caldă și prietenoasă cu cele mai moderne tendințe, asigurând o rezistență foarte mare la zgârieturi.

vintage_plancia10lab_dream vintage-rovere-philadelphia vintage-rovere-sand vintage-rovere-toronto

Life: naturalețe de prestigiu

Plăci de dimensiuni mari care îți permit să experimentezi pe deplin caracterul natural al lemnului: chiar noduri mari, crăpături și ușoare denivelări.

Life este o nouă linie de prestigiu Gazzotti dedicată celor care vor sa aibă un parchet cu personalitate și atenție la detalii. Acesta este fabricat din lemn de stejar francez, pentru ca este singurul capabil să creeze o fuziune a culorilor cu materia primă, de 4 mm grosime strat superior din lemn nobil și 4mm de contraplacă pentru cea mai mare stabilitate. Este un parchet dinamic, plăcut la atingere, având nodurile evidențiate și un aspect extrem de natural, plăcut neregulat, cu urme de lovituri deliberate.

parchet_gazzotti_life_quercia_cezanne parchet_gazzotti_quarcia_monet parchet_gazzotti_quercia_degas_1 parchet_gazzotti_quercia_degas_2 parchet_gazzotti_quercia_renoir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *