Design de produs, Design interior, Uncategorized

GROHE și Philips Sound aduc bucuria muzicii experienței la duș

Combinația răcoritoare dintre muzică și un duș fierbinte

Și voi cântați sub duș? Vă prezentăm noul difuzor Bluetooth impermeabil GROHE Aquatunes și Philips Sound.

Philips_Grohe_Aquatunes_1

O experiență muzicală captivantă pentru duș sau baie. Conectați-vă la difuzor pe o rază de 10 metri cu smartphone-ul, tableta sau orice alt dispozitiv prevăzut cu Bluetooth și bucurați-vă de muzica preferată, postul de radio preferat sau orice altă sursă audio.

Aquatunes este la fel de simplu precum este de ingenios. Cu forma sa proiectată de GROHE Design Studio, difuzorul nu ocupă niciun spațiu de depozitare – doar atașați suportul său direct la bara de duș, blocați-l în poziție și porniți-l pentru a vă bucura de muzică. Forma organică, rotundă a difuzorului este o reminiscență a celor mai populare pare de duș Grohe.

Philips_Grohe_Aquatunes_2

Difuzorul fără fir rezistă cu ușurință nu numai la jeturi de apă, dar poate suporta, de asemenea, căderi de la o înălțime de până la 1,5 metri. Acesta se potrivește pe barele de duș cu un diametru între 20 și 25 de milimetri. Pentru a reîncărca Aquatunes, doar scoateți-l de pe bară și puneți-l în stația de încărcare la îndemână. Bateria poate fi reîncărcată în timp ce încă ascultați muzică. Produsul va fi disponibil din toamna acestui an și prin ZOISS Home Design.

Philips_Grohe_AquatunesPhilips_Grohe_Aquatunes_3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *