Design de produs, Design interior, Uncategorized

Inspiraţie modernă – plăci ceramice Aparici

Simplitate şi complexitate – Zoiss Home Design vă prezintă o selecţie de colecţii plăci ceramice ale producătorului de renume Aparici.

Colecţia Nordic

Spații organice şi minimaliste combinate într-un singur concept: colecţia Nordic. Un echilibru ce permite obţinerea unui produs nou ce face diferența, producând clientului un sentiment unic de spaţiu. Seria Nordic este proiectată pentru a fi parte integrantă a decorului, luminozitatea suprafeţei sale este lumină pură, iar culorile sale surprind esența unui spațiu unic, contemporan.

Nordic3

Colecţia Neutral

Seria Neutral este concepută pentru consumatorii care caută stil, calitate și inovație, oferind o gamă largă de culori, deschizând astfel o lume de posibilități nelimitate pentru a crea noi spații contemporane și moderne. Reliefurile oferă o nouă perspectivă care permite mișcare și volum pentru suprafețe, creând astfel spaţii dinamice, cu valoare tehnică și estetică ridicată.

Neutral

Colecţia Area

Un design neted și liniar care celebrează cultura minimalismului și gustul pentru decoruri deosebite. Această colecţie este bazată pe idea de a crea o atmosferă exclusivistă și distinctivă.

Area1

Colecţia Moving

Formele și modelele sale sunt caracteristicile unui proiect ce s-a născut pentru a pune în evidenţă spaţiile, pentru a interpreta gândurile și stilul de viață al secolului XXI. Un design diferit, care înalţă cultura epocii și gustul pentru lucruri speciale, creând un stil inconfundabil.
Varietatea de elemente oferite pentru colecţia Moving permite crearea de compoziţii de mare impact pentru proiectarea unor ambiente cu personalitate puternica.

Moving3

Colecţia Vanguard

Estetica începutului de secol XIX și artele decorative ale epocii au servit ca sursă de inspirație pentru crearea seriei Vanguard. Un redesign actualizat și modern care păstrează intactă esența și povestea de dragoste a unei epoci apuse, ceea ce ne face să ne îndrăgostim, un punct de vedere vintage, pentru a crea medii unice pline de personalitate.

  Vanguard3

Colecţia Zenith

Atracţie vizuală şi linii netede ce conferă spaţiului un dinamism aparte. Colecţia Zenith transmite efectul de piatră naturală printr-un cromatism şi relief perfect, oferind colecţiei un stil actual și personal.

 Zenith3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *