Inspirație

Aici vei regăsi o parte din proiectele ZOISS home design, inspirație de design, trend-uri și ultimele noutăți.

Marazzi la DESIGN FOREVER

Paolo Brambilla, cofondator al studioului Calvi Brambilla, ne relatează despre expoziția de la Palatul Bovara și despre lucrarea realizată cu materiale arhitecturale, în special cu suprafețe Marazzi.

Atât de frumoase, încât par tablouri

De la materiale de placare la opere de artă: într-o locuință privată de lux, plăcile ceramice de dimensiuni mari din gama Grande au fost folosite atât pentru placarea pardoselilor și pereților, cât și pentru înfrumusețarea interioarelor într-o manieră artistică, ca o pictură ceramică. Locuința, situată în capitala Lituaniei, Vilnius, este caracterizată de suprafețe cu aspect de marmură, predominante în toate încăperile, de la zona de zi până la baie, trecând prin culoarul de la intrare.

Obiect puternic-delicat identificat la malul mării

Două echipe de arhitecți, o viziune unitară și spectaculoasă pe litoralul românesc. Atât s-a Putut – Atelier de Arhitectură și Oblic Studio au abordat sculptural-artisic personalitatea unei case pe cât de misterioasă (închisă), pe atât de calmă și caldă (deschisă). Obiect sculptural, memorabilă scenografie.

Anello și Ingranaggio: Gessi reproiectează casa contemporană prin dezvoltarea spațiilor private

Gessi revoluționează încă o dată viața de acasă, creând spații personale pentru bărbați și femei: baia, o lume care este doar a ta. Numai cu Gessi ritualurile zilnice ale fiecăruia pot găsi o zonă exclusivă.

Parfumuri ambientale
Descoperă Dr. Vranjes!

Cu cea mai largă gamă de parfumuri de casă, difuzoarele de parfum Dr. Vranjes Home vă învelesc spațiul de locuit în orice atmosferă doriți. Fiecare vine în sticlă de sticlă clasică sau ediție specială, completată cu un buchet de bețe de stuf care pot fi refolosite din nou și din nou cu sistemul de reumplere a parfumurilor. Un plus de eleganță în orice cameră. Disponibile de acum și în showroom-urile ZOISS!