Inspirație

Aici vei regăsi o parte din proiectele ZOISS home design, inspirație de design, trend-uri și ultimele noutăți.
Un spațiu suprarealist: de Casa Josephine
Puține materiale au proprietatea de a putea îmbrăca în maniere diferite suprafețele, de asemenea puține materiale pot oferi o varietate de forme sau pot permite jocuri, compoziții și texturi diferite. Deseori, un răspuns surprinzător vine chiar din folosirea unor suprafețe cu istorie longevivă, și anume placările ceramice.
Foto de Belen Imaz
Trenduri și intenții în design interior pentru 2023
Fiecare an aduce cu sine o listă de trenduri noi, care, în universul arhitecturii de interior, se traduce printr-o serie de materiale, texturi, finisaje pe care le întâlnim recurent în proiectele dezvoltate. În 2023 ne-am propus să ilustrăm și noi un trend guide, care să rămână însă reper peren, pentru că nu îi punem termen de valabilitate. Iată alegerile noastre 🙂

Un univers conținător, o atmosferă expresivă.
Spazio Mutina de Patricia Urquiola

Sub semnătura Patriciei Urquiola, noul spațiu de expunere al brandului Mutina devine un univers aerisit și purist, estetic și esențial. Întregul ansamblu este alcătuit dintr-o serie de instalații minimaliste, care celebrează multiplele colaborări de referință alte brandului, în micro-amenajări care aduc în prim plan ceramica și caracterul fiecărei colecții.

Tendințe și atmosfera de la Cersaie, salonul internațional de ceramică

Finalul lui Septembrie a adunat în Bologna toți specialiștii și pasionații de design pentru cea de-a 39-a ediție a târgului internațional de ceramică, Cersaie. S-au discutat concepte și strategii pentru un viitor mai sustenabil și s-au expus cele mai inovatoare produse dezvoltate în ultima perioadă.

Un restaurant tactil. Tysta Mari de Note Design Studio

Pentru Note Design Studio, jocul texturilor este esențial. Conceptul restaurantului Tysta Mari s-a coagulat în jurul experienței culinare, îmbogățită de materialitatea naturală, rugoasă a elementelor constructive.

Marazzi la DESIGN FOREVER

Paolo Brambilla, cofondator al studioului Calvi Brambilla, ne relatează despre expoziția de la Palatul Bovara și despre lucrarea realizată cu materiale arhitecturale, în special cu suprafețe Marazzi.

Atât de frumoase, încât par tablouri

De la materiale de placare la opere de artă: într-o locuință privată de lux, plăcile ceramice de dimensiuni mari din gama Grande au fost folosite atât pentru placarea pardoselilor și pereților, cât și pentru înfrumusețarea interioarelor într-o manieră artistică, ca o pictură ceramică. Locuința, situată în capitala Lituaniei, Vilnius, este caracterizată de suprafețe cu aspect de marmură, predominante în toate încăperile, de la zona de zi până la baie, trecând prin culoarul de la intrare.

Obiect puternic-delicat identificat la malul mării

Două echipe de arhitecți, o viziune unitară și spectaculoasă pe litoralul românesc. Atât s-a Putut – Atelier de Arhitectură și Oblic Studio au abordat sculptural-artisic personalitatea unei case pe cât de misterioasă (închisă), pe atât de calmă și caldă (deschisă). Obiect sculptural, memorabilă scenografie.

Anello și Ingranaggio: Gessi reproiectează casa contemporană prin dezvoltarea spațiilor private

Gessi revoluționează încă o dată viața de acasă, creând spații personale pentru bărbați și femei: baia, o lume care este doar a ta. Numai cu Gessi ritualurile zilnice ale fiecăruia pot găsi o zonă exclusivă.

Parfumuri ambientale
Descoperă Dr. Vranjes!

Cu cea mai largă gamă de parfumuri de casă, difuzoarele de parfum Dr. Vranjes Home vă învelesc spațiul de locuit în orice atmosferă doriți. Fiecare vine în sticlă de sticlă clasică sau ediție specială, completată cu un buchet de bețe de stuf care pot fi refolosite din nou și din nou cu sistemul de reumplere a parfumurilor. Un plus de eleganță în orice cameră. Disponibile de acum și în showroom-urile ZOISS!