ZOISS home design

IRIS CERAMICA – O fabrică elegantă, instinctivă și pasională

Simplele plăci ceramice devin elemente de design distinctive

S-au dus zilele în care gresia și faianța erau folosite doar din rațiuni de întreținere ușoară și practicabilitate. Acum reprezintă o nouă prezență vizuală marcantă, un adio definitiv spus placărilor plictisitoare.

Maiolica – Un look retro stylish

Maiolica, tradiție contemporană. Ceramica se reinventează prin crearea unui nou stil de viață în care tradiția devine o sursă de inspirație pentru un look contemporan. Un produs care, datorită jocului de lumină și textură, decorează cu succes orice spațiu. Cele două dimensiuni disponibile (20×20 și 60×20 cm) sunt modulare, permițându-vă să creați geometrii cromatice amestecând culorile de bază cu cele mai luminoase și mai intense.

faianta_iris_maiolica_ornamenta_grigio

Cauți ceva tradițional și modern în același timp? Colecția Maiolica recreează calitatea old school într-un stil contemporan. Caracteristicile practice și creativitatea se întâlnesc în aceeași colecție, eliberând emoțiile și oferind potențialul maxim de combinații originale.

faianta_iris_maiolica

Griul este o culoare chic prin excelență; acesta nu este niciodată plictisitor și are nuanțe subtile combinate cu bleumarin, pentru o nouă energie estetică. Combinația dintre măiestrie și design poate duce la o sinergie creatoare minunată, astfel că fiecare cameră va fi frumoasă, fiecare loc va fi special, iar protagonista absolută a ambientului va fi Maiolica.

faianta-iris-maiolica

AVENUEXXL – Poezia esențialului

Hi-Lite este cea mai mare placă ceramică creată vreodată (300 x 150 cm). Hi-Lite și-a extins gama cu noua Avenue XXL, de culoarea chihlimbarului, o nouă serie de formate mari (100 x100 cm până la 300 x 100 cm), care combină cele mai bune tehnologii și inovații de design italiene într-o grosime de doar 6 mm.

gresie-avenue_xxl_plumb_living

Noua serie interpretează rigiditatea ceramicii și a cimentului și se traduce prin antiteză într-un format grafic delicat, cu o suprafață în tonuri neutre și un aspect elegant, perfect pentru zonele rezidențiale, dar și comerciale.

gresie-iris-avenue-e-xxl-amber_hotel

Hexagoanele NOW – think outside the box!

O colecție extrem de inovatoare datorită scenariului de proiectare și a conceptului diferit de a utiliza ceramica în arhitectură. Tonurile neutre, adâncimea și textura fac această colecție și mai interesantă.

Un amestec de linii grafice și de modele diferite pentru cei care preferă un stil neobișnuit, personal.

Faianta-Iris-Ceramica-Now-3