Design de produs, Design interior, Informatii utile, Uncategorized

La ce înălțime ar trebui să montați elementele mobilierului vostru de baie? (Infografic)

Probabil ați realizat până acum că nouă ne plac foarte mult băile. Acesta este motivul pentru care insistăm cu articole pe această temă. De această dată vă oferim tips and tricks despre mobilierul de baie.

V-ați întrebat vreodată care este înălțimea perfectă pentru mobilierul de baie? Este normal ca aceste întrebări să apară atunci când sunteți în faza de (re)amenajare a unei băi. Este important să realizăm că înălțimea recomandată depinde de mai mulți factori și nu în ultimul rând de designul mobilierului și poziția conductelor, dar nu uitați să luați în considerare înălțimea medie a utilizatorilor, pentru a face baia confortabilă pentru toata lumea.

În infograficul de mai jos vă vom arăta la ce înălțime ar trebui să montați mobilierul de baie. Țineți cont de următoarele sfaturi.

infografíc_royo_inaltime_mobilier_baie

1. ÎNĂLȚIMEA OGLINZII
Aceasta depinde de dimensiunea oglinzii. În medie, oglinda ar trebui să fie montată la aproximativ 2 metri de la podea până la limita superioară a oglinzii și aproximativ 35 cm de la lavoar.

2. ÎNĂLȚIMEA LAVOARULUI
Lavoarul ar trebui poziționat la aproximativ 85 cm de la podea, pentru a îl face confortabil pentru toți utilizatorii.

3. ÎNĂLȚIMEA ELEMENTELOR DE MOBILIER
Aceasta este definită de forma mobilierului și gustul personal. Dacă este dreptunghiular, partea de sus ar trebui să fie în linie cu partea de sus a oglinzii, iar în cazul în care este curbat, un pic mai sus decât oglinda. Cu toate acestea, alegerea aparține fiecăruia.

4. ÎNĂLȚIMEA VASULUI WC
În baia unui adult, WC-ul trebuie montat la aproximativ 45 cm de la podea. În cazul în care este un vas suspendat, acesta ar trebui aibă o înălțime totală de aproximativ 45 cm și să fie montat între 8 până la 10 cm de la podea.

Acestea sunt măsurători medii, dar este important să se ia în considerare particularitățile fiecărei băi înainte de a fi montate elementele individuale. Avem încredere că aceste sugestii vă vor fi de ajutor la montarea mobilierului de baie la înălțimea corectă.

Sursa: www.royogroup.com

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *