ZOISS home design

Limpha

Frumuseţea naturii transpusă într-o placă ceramică

Limpha este noua colecţie de plăci ceramice porţelanate marca Casalgrande Padana, inspirată de plantele căţărătoare. Colecția Limpha face parte din generația ceramicii bioactive Bios Ceramics®, utilizată atât la interior cât şi la exterior, având caracteristici speciale certificate antibacteriene, de autocurăţare şi de reducere a poluării. Tratamentul Bios Ceramics® poate fi aplicat tuturor colecțiilor Casalgrande Padana.

Despre proprietățile ceramicii bioactive
O placare ceramică ce este întotdeauna curată, cu un tratament care împiedică murdăria să adere la suprafețe. Lumina soarelui activează o reacție care reduce bacteriile și poluanții din aer. Bios Self-Cleaning® se bazează pe tehnologia fotocatalitică HYDROTECT®, care permite, de asemenea, reducerea emisiilor de NOx (oxizi și amestecuri de azot, printre principalii poluanți ai atmosferei urbane). Reduce intervențiile de curățare a plăcilor de fațadă și a faţadelor ventilate, reducând costurile de întreţinere şi influenţând calitățile și aspectul clădirii pe termen lung. Elementul fundamental al Bios Self-Cleaning® este dioxidul de titan (TiO2), o substanță naturală, non-nocivă, utilizată în mod tradițional ca un pigment alb și pentru aditivi alimentari sau cosmetici, care este activat de radiații luminoase.
Tehnologia fotocatalitică

Descompune substanțe organice și poluanți depozitați pe plăci.

Efect superhidrofilic

Efect de autocurățare: scade unghiul de contact cu apa, care apoi se îndepărtează cu ușurință, luând cu ea şi particulele de murdărie.

Placarea ceramică ce spală poluarea şi îmbunătățește calitatea aerului

Una dintre principalele cauze ale poluării aerului sunt NOx (oxizii de azot, produse secundare ale proceselor de ardere) generate de vehicule, încălzirea locuinței și unele procese industriale. Oxigenul activ produs de Bios Self-Cleaning® oxidează NOx în substanțe non-nocive (NO3 – azotat solubil în apă), care sunt îndepărtate de apa de ploaie. Placarea a 1000 de metri pătrați de fațadă cu plăci ceramice tratate cu Bios Self-Cleaning® purifică aerul la fel ca o pădure de dimensiunile unui teren de fotbal şi elimină oxizii de azot emişi de 70 de autovehicule pe parcursul unei zile întregi.

Dimensiuni: 120x240cm
Grosime: 6,5mm

1 Comment

  1. Daca sunt mai multe modele si care este pretul?
    Mi-ar placea senzatia de flori,gradina tropicala in anumite zone interne ale vilei, spre exemplu pe casa scarii, sau o combinatie cu plante naturale care sa mascheze partial componenta artificiala

Comments are closed.