ZOISS home design

Magia albă și decorul natural vin de la Impronta Ceramiche

White Experience – Mai mult decât Marmură

White Experience este extraordinarul care devine posibil. Dincolo de marmură, dincolo de suprafață, materia ia forme noi și îmbracă spații la o intensitate nemaiîntălnită.

Un sortiment exclusiv de texturi originale, izbitoare reînnoiește frumusețea marmurei. Seducția infinită a albului explorează noi dimensiuni, inclusiv noi suprafețe surprinzătoare, de dimensiuni mari și texturi decorative pentru perete. O varietate extraordinară a suprafețelor întregește potențialul unui material atemporal.

Gresie-Faianta-Impronta-White-Experience-8

Datorită suprafeței pretabile atât pentru interior cât și pentru exterior, White Experience este gresia ideală pentru menținerea continuității fără sudură de la interior către exterior. Suprafața buciardată este rezistentă la îngheț și are un grad de antiderapare R11 A + B + C.

Gresie-Faianta-Impronta-White-Experience-outdoor

Suprafețele și culorile pot fi combinate în libertate totală. A face fiecare cameră specială a devenit foarte, foarte simplu. Dimensiunea 20×120 cm subliniază frumusețea marmurei. Disponibile pre-amestecate în cutii, plăcile se vor monta foarte ușor.

Gresie-Faianta-Impronta-White-Experience-7

Scrapwood – fiorul plăcilor de gresie vechi pentru interioare contemporane

Produsul de care ne-am îndrăgostit literalmente este Scrapwood, care ne reamintește de farmecul lemnului de stejar vechi, cu nervuri și nuanțe cu aromă vintage, de aspectul rafinat și intens al lemnului refolosit. Scrapwood este o interpretare a gresiei porțelanate, foarte la modă în prezent, deoarece evocă un trecut trăit din plin, bogat în conținut emoțional.

Gresie-Faianta-Impronta-SCRAPWOOD-3

Plăcile Scrapwood sunt o modalitate practică de acoperire a meselor, a birourilor, a panourilor decorative, rezultate uimitoare. De asemenea, datorită combinației de culori calde, poți folosi aceste plăci în designul interior al unui dormitor sau al unui living atât pentru podea cât și pentru perete, pentru a crea o atmosferă de bun-venit acasă.

Gresie-Faianta-Impronta-SCRAPWOOD