Design de produs, Design interior, Uncategorized

Mobilierul office de design rimează cu SINETICA

Eliminarea necesității de a își face griji legate de supraviețuire a permis oamenilor să caute un mod mai profund de locuire a planetei: generarea de idei care îmbunătățesc calitatea vieții. Biroul este exact tipul de loc în care acest proces de creație se poate întâmpla, dar trebuie să găsim un motiv pentru a merge acolo, având în vedere că astăzi putem lucra de oriunde.

Relațiile cu alte persoane trebuie să fie încurajate, în scopul de a ne ajuta sa evoluăm, iar acest lucru este motivul pentru care biroul viitorului este mutabil, informal, deschis spre exterior, îmbogățit de opere de artă, înconjurat de verde.

Un fel de sală de gimnastică pentru formarea minții, pentru a genera noi posibilități, cu spații proiectate pentru a crește bunăstarea, pentru dezvoltarea potențialului și stimularea imaginației, fără a uita că frumusețea naturii poate fertiliza terenul bogat de cunoștințe.

Frame

VOGUE

EXECUTIVE

Sinetica Design Lab

Vogue este un birou nou creat, având o structură contur inovatoare și un finisaj ce îți atrage atenția. La aceste linii curate se adaugă versatilitatea panourilor sandwich din diverse materiale (lemn, sticla, melamină). Cadrul permite cablare internă, pentru o sinergie excelenta între estetică și tehnologie. Panourile si suprafețele sunt de asemenea disponibile în mai multe finisaje si o varietate de nuanțe lăcuite pentru a crea un mediu nou, care poate fi ușor adaptat la orice proiect.

Mobilier_office_Sinetica Mobilier_office_Sinetica_Vogue Mobilier_office_Sinetica_Vogue_1

CAPTAIN LOUNGE

EXECUTIVE

Design Baldanzi & Novelli

La un scaun executiv apreciem formele puternice, iar familia de scaune Captain, proiectată de Baldanzi & Novelli pentru Sinetica, are acest atribut. Recent familia Captain a fost îmbogățită cu un șezlong. Captain Lounge este un fotoliu ușor și sinuos, subliniat de linii ample și relaxante. Acesta are un profil esențial și este spațios, fără a lua prea mult din spațiu. Simplu și confortabil, este ideal pentru zona de așteptare sau pentru o sală de întâlniri, putând fi tapițat atât cu piele cât și cu material textil. Este disponibil ca scaun rotativ cu 4 spițe de aluminiu, tijă din crom sau din oțel negru sau cu bază de lemn.

Mobilier_office_Sinetica_2 Mobilier_office_Sinetica_3 Mobilier_office_Sinetica_Captain_Lounge Mobilier_office_Sinetica_Familia_Captain

TEN UP

EXECUTIVE

Sinetica Design Lab

Marcat de profilul special al picioarelor metalice, biroul TenUp se pretează pentru a crea compoziții ce exprimă funcția operațională dar și caracterul directorial. Liniile sale curate și versatilitatea sa extraordinara îl ajută să îmbrace elegant orice cameră, în orice context arhitectural.

Mobilier_office_Sinetica_TenUp Mobilier_office_Sinetica_TenUp_1

GLAMOUR

EXECUTIVE

Design Baldanzi E Novelli

Picioare subțiri și planuri sinuoase plutind în spațiu, culori absolute, suprafețe lucioase sau combinații de materiale naturale atractive. Glamour este un proiect făcut să exploreze eleganța în fiecare aspect, creând un farmec care merge dincolo de timp, spațiu și modă.

Mobilier_office_Sinetica_Glamour Mobilier_office_Sinetica_Glamour_2

Sursa: http://www.sineticaindustries.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *