ZOISS home design

klinkerul stroher

O notă atemporală – klinkerul Ströher

Arhitectura de succes din zilele noastre cere acum mai mult decât un design deosebit de drept. Tendințele actuale în arhitectură pun accent pe tehnologia inteligentă de construcție pentru interioare. Și accentul pentru exterior este reprezentat de o construcție exterioară care respiră prin utilizarea de materiale naturale.

Klinkerul este descendentul erei cărămizii vechi – adaptat pentru a corespunde standardelor moderne. Cu ajutorul acestei soluții poți păstra farmecul timpurilor trecute, fiind ușor de montat, datorită dimensiunii uniforme. Tradiția de zidărie poate continua, dar cu impermeabilizare adăugată.

klinker stroeher

Klinkerul Ströher este obținut prin extrudarea sub formă de bare a unui amestec omogen de argilă, șamote și feltspati. Barele extrudate sunt apoi tăiate, uscate și trecute prin cuptorul de coacere (până la 1300°C). Aceste produse sunt deosebit de rezistente în condiții extreme de mediu, sunt rezistente la acizi și uleiuri și sunt antiderapante.

Klinkerul Ströher combină efectul de patină cu simplitatea elegantă a formatului special scurt sau lung.

Plăcile sunt și ușor de curățat și în combinație cu un sistem exterior de izolare termică și finisare, acestea sunt, de asemenea, în conformitate cu toate reglementările în vigoare de economisire a energiei.

STRÖHER este singurul producător german care oferă o garanție de rezistență la îngheț de 25 de ani pentru următoarele produse extrudate care au fost instalate corect de către un montator profesionist calificat: Keraplatte® Aera X, Keraplatte® Roccia X, Keraplatte® Asar X, Keraplatte® Epos, Keraplatte® Aera, Keraplatte® Aera T, Keraplatte® Roccia, Keraplatte® Asar, Keraplatte® Terra, Keraplatte® Duro, TerioTec® terrace slab, TerioTec® X terrace slab, TerioTec® X Profile terrace slab, Riegel 50, Handstrich, Steinlinge, Glanzstücke, Zeitlos, Keravette®, Keraprotect® si Stalotec®.

Pentru o fațadă cu aspect distinctiv sau pentru placarea unui perete la interior, te așteptăm în showroom să îți alegi colecția Ströher potrivită casei tale.