ZOISS home design

Începem explorarea în living, unde pe pardoseală, plăcile ceramice din colecția Marazzi Grande Marble Look strălucesc cu un finisaj lucios și venaturi de gri și auriu, evocând luxul atemporal al palatelor renascentiste. Acest fundal elegant este completat de mobilierul sofisticat – o canapea din catifea albastră, care invită la relaxare prin textura sa luxoasă și opulentă. Masa de dining cu blatul său de marmură albă și picioarele aurii, devine punctul central în spațiul dedicat socializării.

În zona TV, designul suspendat al comodei menține spațiul aerisit și modern. Liniile curate și iluminarea subtilă pun în valoare aranjamentul de pietricele albe, creând un punct focal de lumină și puritate.

Blatul din compozit de cuarț oferă un contrast rafinat cu plăcile ceramice din bucătărie. Suprafața netedă și lucioasă adaugă un aer de lux contemporan, fiind extrem de durabilă și ușor de întreținut.

Plăcile ceramice din bucătărie în formă de solzi de pește aduc un element de dinamism și textură. Nuanțele de turcoaz creează un contrast vibrant cu albul dulapurilor și blaturilor, aducând o notă de prospețime și vitalitate. Plăcile ceramice din colecția Marazzi Grande Marble Look completează estetica bucătăriei, reflectând lumina și conferind un aspect sofisticat și spațios.

În baie suntem întâmpinați de plăcile ceramice de mari dimensiuni, care îmbracă pereții într-un alb imaculat cu venaturi subtile. În contrast, zona dușului utilizează un terrazzo verde, aducând un strop de natură și prospețime.

Blatul din cuarț negru, cu suprafața sa lucioasă, evocă eleganța unui clasic little black dress, transformând baia într-un sanctuar de relaxare și rafinament. Suprafața netedă și lucioasă a cuarțului adaugă un aer de lux contemporan.

Atmosfera generală este una de prospețime și sofisticare, fiecare detaliu contribuind armonios la această impresie. Combinarea texturilor și materialelor creează un spațiu luxos și primitor, oferind un refugiu în inima casei.

CREATIV INTERIOR

Acest proiect reușește să capteze atenția și să inspire printr-o sinergie contemporană de eleganță și rafinament subtil. Detaliile fine ale locuinței reflectă o armonie desăvârșită între materialele de calitate superioară și o estetică impecabilă.

Locație: Mamaia Nord
Credit fotografii: Alexandru Prodan