ZOISS home design

Panourile metalice perforate adaugă un element textural interesant, permițând luminii să creeze jocuri subtile de umbre și lumini.

Pardoseala din lemn deschis adaugă căldură și echilibru vizual, în timp ce mobilierul contemporan și fotoliul sculptural SPUN [MAGIS], aduc un punct focal dinamic. Iluminarea discretă și finisajele de înaltă calitate subliniază rafinamentul acestui design modern și bine gândit.

idei amenajare baie minimalista crem alb galben

Baia mică este un exemplu perfect de design modern și minimalist, în care fiecare detaliu este gândit pentru a oferi atât funcționalitate, cât și estetică.

Lavoarul în nuanțe de galben pal, susținut de bateriile de baie negre mate VEMA, aduc o notă delicată de culoare și contrast, conferind personalitate spațiului. Pereții simpli și netezi sunt complimentați de o iluminare integrată, creând astfel o atmosferă liniștită și primitoare.

Vasul WC suspendat ARTCERAM, cu finisaj alb lucios și capac soft close, adaugă un element de eleganță discretă, completând un design coerent și armonios.
Designul curat al mobilierului și sanitarelor suspendate oferă un spațiu aerisit și funcțional, perfect pentru momentele de relaxare și reîncărcare.

Cabina de duș RADAWAY cu profil negru adaugă o notă de eleganță și simplitate, creând o senzație de spațiu deschis și luminos. Iluminarea naturală ce pătrunde prin fereastra bine poziționată se îmbină armonios cu iluminatul artificial.

Detaliile precum bateriile negre oferă un contrast delicat, iar finisajele neutre ale pereților și pardoselii contribuie la o atmosferă relaxantă și calmă. Mobilierul minimalist și elementele funcționale sunt integrate cu finețe, păstrând un design curat și ordonat.

Cada neagră freestanding se evidențiază pe fundalul pereților cu panouri verticale, iluminarea subtilă dintre panouri adăugând un efect dramatic și elegant.

Textura netedă și formele curate ale căzii sunt completate de finisajele mate, contribuind la un aspect sofisticat și modern.

Bateria freestanding VEMA în finisaj negru mat adaugă un element de coerență în design, subliniind atenția la detalii și păstrând liniile curate și minimaliste ale acestui spațiu relaxant.

Mobilierul suspendat de culoare neagră mată și lavoarul dublu sunt puse în valoare de iluminarea integrată în oglindă, care adaugă o notă de profunzime spațiului.

Vasul WC suspendat ARTCERAM, de asemenea în finisaj negru mat, aduce coerență în designul băii, în timp ce bateriile și accesoriile VEMA adaugă un plus de eleganță și utilitate, menținând liniile curate.

Integrarea saunei într-o baie modernă și minimalistă creează un spațiu multifuncțional de relaxare și wellness. Pereții din lemn alături de placările ceramice care imită piatră naturală oferă un contrast plăcut și o tranziție armonioasă între zone. Panourile de sticlă fumurie ale ușii saunei și cabinei de duș RADAWAY adaugă intimitate și eleganță, în timp ce iluminarea discretă amplifică senzația de liniște și eleganță. Bateriile negre VEMA completează designul, păstrând o coerență vizuală și funcțională în întregul spațiu.

Proiectul MIMI House demonstrează cum un design modern și minimalist poate transforma un spațiu într-un refugiu sofisticat și elegant. Prin integrarea unor elemente de înaltă calitate și atenția deosebită la detalii, arh. Cristina Golban și echipa MOST Design Group au creat un mediu care oferă nu doar confort și funcționalitate, ci și o experiență vizuală de excepție. Fiecare aspect al acestei amenajări transformă casa într-un veritabil sanctuar de stil și rafinament.

MOST Design Group

MIMI House, un proiect realizat de arh. Cristina Golban și MOST Design Group, este un exemplu remarcabil de eleganță modernă și sofisticare. Amplasată în Ploiești, această vilă îmbină armonios texturile fine și liniile clare pentru a crea o atmosferă primitoare și rafinată. Designul său contemporan, evidențiat de iluminarea discretă și detaliile de înaltă calitate, reflectă o combinație perfectă între estetică și funcționalitate, menită să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Locație: Ploiești