ZOISS home design

Această reședință de excepție reușește să îmbine armonios rafinamentul cu funcționalitatea, creând un univers de eleganță și sofisticare în fiecare colț. Livingul generos, cu o canapea albastră din catifea și un candelabru impresionant, emană un lux clasic atemporal. Bucătăria modernă, cu accente strălucitoare și finisaje de cea mai înaltă calitate, devine centrul social al casei, oferind un echilibru perfect între estetică și utilitate. Dormitoarele, decorate în stil contemporan cu accente de lux, oferă un sanctuar de confort și stil, în timp ce baia îmbină elemente moderne și retro.
Baia matrimonială reprezintă un adevărat sanctuar de relaxare sofisticată. Pardoseala și pereții, placați cu plăci ceramice imitație de marmură albă cu venaturi fine, conferă un aspect de lux perpetuu. Blatul negru, alături de lavoarul ceramic alb, formează un contrast elegant și rafinat. Bateriile aurii adaugă o notă de opulență, transformând fiecare utilizare într-o experiență deosebită. Dulapurile din lemn, cu finisaje delicate și detalii sculpturale, oferă spațiu generos pentru depozitare, completând perfect cerințele de ordine și estetică.
Această baie inspirată de stilul Art Deco reinterpretat, se remarcă printr-un joc captivant de forme și texturi. Pereții sunt acoperiți cu plăci ceramice cu model geometric aurit, care reflectă lumina naturală, adăugând adâncime și dinamism spațiului. Blatul negru oferă un punct focal dramatic și sofisticat, în timp ce mobilierul alb cu detalii verticale adaugă un element de finețe și luminozitate. Fiecare detaliu, de la bateriile aurii până la mânerele fine, este conceput pentru a asigura atât un aspect impresionant, cât și o durabilitate excepțională. Ferestrele mari permit luminii naturale să inunde spațiul, amplificând senzația de luminozitate, în timp ce draperiile sofisticate adaugă un plus de intimitate și eleganță.
A treia baie impresionează printr-un contrast modern, utilizând plăci ceramice imitație de marmură cu venaturi dramatice și finisaje negre mate. Pereții și pardoseala, în nuanțe de gri și alb, creează un efect vizual captivant. Blatul negru integrat și lavoarul minimalist aduc o notă contemporană, în timp ce accesoriile aurii și luminile suspendate subliniază un design somptuos. Materialele premium, finisajele desăvârșite și atenția minuțioasă la detalii transformă fiecare moment petrecut în aceste spații într-o veritabilă experiență de lux.
CREATIV INTERIOR​

Plonjați în universul unui interior desăvârșit din Buzău, realizat de arh. int. Natalia Berezovskaia și echipa Creativ Interior. Fotografiile captivante ale lui Mihai Georgiadi dezvăluie un spațiu unde estetica se îmbină perfect cu practicitatea.

Locație: Buzău