ZOISS home design

REFIN aduce Spiritul Underground în interiorul casei tale

Brandul italian Ceramiche Refin este prezent pe piața internațională din anul 1962 și face parte din Gruppo Concorde, al doilea cel mai mare grup de ceramică din Europa.

Astăzi, Refin oferă o gamă largă de gresie porțelanată pentru orice destinație. Din viziunea Refin reiese cercetare în profunzime pentru a obține materiale originale și exclusiviste, capabile de a crea o atmosferă specială, ce aduce o notă de distincție oricărui ambient.

100% Made in Italy – pentru Refin nu înseamnă numai stil, ci și un model productiv de combinare a flerului creativ tipic culturii italiene cu etica de lucru ce a caracterizat întotdeauna tradiția manufacturii italiene. Din acest motiv se precizează cu claritate și transparență originea produselor Refin.

COLECȚIA DISTRICT – Stare de spirit Underground

O linie „urbană ” care pune accentul pe elemente reciclate de natură industrială, o gamă largă de diferite materiale inspirate de mediile urbane moderne, cu un aer subteran.

Ceramica reamintește de plăcile întâlnite de obicei în atelierele de lucru (Garage), precum și de pistele pentru bicicliști și cărămizi mici pentru pereți interiori (Track). Suprafețe acoperite cu rugină, finisaj ce imită uzura și nuanțele neobișnuite dau o notă de nostalgie ambientului. Rezultatul este o colecție complexă, ideală pentru personalizarea spațiilor rezidențiale și/sau comerciale.

Refin-Gresie-District-Garage

Numerele de înmatriculare din Seria Garage, disponibile în 55 de motive, pot fi integrate pentru a adăuga o notă de industrial interiorului.

Refin-Decor-DistrictRefin-decor-district-

COLECȚIA TEATRO – Un patrimoniu exclusivist. O colecție cufundată în istorie

O expresie a valorilor combinate cu tradiție și cu patrimoniul cultural.

Artă, fascinația amintirilor, gradul de conștientizare a patrimoniului cultural și a rădăcinilor locale. Acestea sunt valorile care stau la baza acestei colecții, inspirată din interioarele Teatrului Municipal din Modena. Actorii, publicul și angajații teatrului fac parte dintr-un proiect ce face referire la magia evenimentelor culturale, care trezește un sentiment al tradiției și al prestigiului și care oferă o soluție sofisticată de placare.
Refin-gresie-Teatro-Palco-25x150

COLECȚIA FRAME

Toată puterea evocatoare a modelelor clasice ce ne duce înapoi la copilăria de mult apusă, la atmosfera de familie este surprinsă de colecția Frame Majolica.

Deconstrucția subiectului tradițional, reinterpretarea culorii și utilizarea jucăușă a modelelor creează un efect dinamic și palpitant.

Refin-gresie-Frame-Majolica