ZOISS home design

lavoare vintage by Bathco - revernirea clasicului

Revenirea Clasicului – Lavoare Vintage by Bathco

Postarea de astăzi și-a propus prezentarea colecției Vintage by Bathco precum și a colecțiilor pe care David Delfin și Xavier Mariscal le-au gândit pentru Bathco – lavoare ale căror modele reflectă personalitatea celor doi designeri.

Designul, creativitatea și inovația sunt semnele distinctive ale brandului Bathco, care a pariat pe colaborarea cu designeri de renume și a transformat standurile în cadrul târgurilor la care a participat anul acesta în adevărate expoziții de artă.

Pasionații de pictură și nu numai vor aprecia cu siguranță aceste lavoare-tablou fermecătoare, iar utilizatorii și vizitatorii se vor bucura de orice prilej să se spele pe mâini :).

Dacă prin clasic înțelegem atemporal, cu alte cuvinte, ceea ce nu este supus criteriilor capricioase ale modei și corespunde cu ceea ce noi numim acum stil vintage, atunci întoarcerea Clasicului este binevenită. Acest lucru nu trebuie să ne inducă în eroare și să facem greșeala de a crede că trecutul a fost întotdeauna mai bun. Pentru că este evident că acest lucru nu este adevărat, dar estetica naturii are o valoare dincolo de calitățile sale simple, estetic-formale, cu atât mai mult în acest moment marcat de dominația tehnologică. Omenirea evoluează până la punctul în care pare să uite de origini, dar în final factorul uman își amintește nu numai că suntem conectați la natură, dar că suntem o parte din ea. Aceasta este filosofia și esența Bathco, cei care au puterea să spună că stilul vintage nu este recuperat, ci este restaurat.

Piesele din colecția Vintage reflectă stilul Vintage prin forma și designul lavoarelor și redau fidel dorința Bathco de a revendica legătura cu natura.

Pe cei plictisiți de designul sobru al lavoarelor albe, îi invităm în showroom-ul din Str. Tudor Vladimirescu nr. 8, Constanța, pentru a achiziționa un tablou…pardon…un lavoar pictat :).

3 Comments

  1. buna ziua, cum se poate achizitiona un lavoar de la d-tra?

  2. Bună ziua,

    Puteți să ne vizitați în showroom-ul din Constanța, str. Tudor Vladimirescu, nr. 8 sau puteți să ne contactați telefonic sau/și pe mail – datele noastre de contact se regăsesc aici: https://zoiss.ro/contact/.

    Vă mulțumim pentru interes și vă așteptăm cu mare drag!

  3. Doresc sa știu dacă aveți lavoare care se montează in blat din marmura ? Multumesc !

Comments are closed.