fbpx

Wall&Decò s-a născut în anul 2005 dintr-o intuiție a lui Christian Benini, fondator și director de creație al brandului, inițial fotograf specializat pe publicitate: prin reproducerea unor frunze verzi imense ca foi de fundal pentru decorurile sale, nu și-a imaginat că acele reproduceri îi vor schimbat viața.

Grafica sugestivă utilizată ca fundaluri pentru misiunile fotografice a atras imediat atenția designerilor și arhitecților. Decorurile au devenit o expresie a designului pereților, în care ideile au provocat propuneri pentru un mediu de viață viu.

De-a lungul anilor, se extinde gama de produse Wall&decò și se adaugă două sisteme inovatoare cu un impact ridicat și o valoare tehnică deosebită: OUT SYSTEM, sistemul de tapet pentru pereți exteriori și fațade și WET SYSTEM, sistemul de acoperire a pereților pentru spații umede, camere de duș.

Creșterea înregistrată de-a lungul anilor nu a schimbat niciodată vocația artizanală pentru un produs unic, făcut pe măsură și a concepe în conformitate cu un gust pur italian capabil să ofere fiecărui client, de la profesionist la pasionat, soluții de decorare în permanență noi.

OUT SYSTEM™

Este un tapet pentru pereți exteriori și fațade, care îndeplinește cu succes scopul său principal, cel de a conferi o valoare decorativă ridicată, precum și caracteristici structurale majore care sunt capabile să fortifice suprafața peretelui pe care se aplică: nu se crapă, nu se rupe și nu produce abraziuni.
Tapetul exterior OUT SYSTEM ™ a fost supus unor teste de laborator și este garantat timp de 10 ani de la instalare.

Inovativ și funcțional

OUT SYSTEM™ este soluția inovativă pentru decorațiuni murale Wall&deco bazată pe cercetare și aplicații de design.

Se instalează rapid și pe suprafețele murale existente

10 ani garanție

Rezistent la ploaie, îngălbenire și proprietăți antismog

Poate fi aplicat pe suprafețe acoperite cu ciment, strat termic sau cu vopsea

Proprietăți inovatoare tehnice și un impact decorativ ridicat

Specific pentru pereți exteriori (clădiri rezidențiale, industriale, comerciale)

WET SYSTEM™

Inovativ și funcțional

WET SYSTEM™ este soluția tehnică în curs de patentare pentru spații umede, cum ar fi băi, centre de fitness și wellness, care combină, într-un singur sistem, proprietățile impermeabile ale membranelor lichide cu caracteristicile deosebit de decorative ale pereților Wall&deco.

În comparație cu alte finisaje de perete, WET SYSTEM™ este nu numai etanș, ci și o soluție de acoperire decorativă a pereților, care blochează scurgerile de apă până la substratul inferior, oferind o finisare completă impermeabilă pentru băi și dușuri.

Specific pentru medii umede (Băi, bucătării, centre de fitness și wellness, spa-uri)

Fără deșeuri din construcții, praf și zgomot pe șantier

Lățime de numai 1,5 mm

Rezistent la îngălbenire, agresivitatea detergenților pentru curățarea locuinței și abraziune

Se instalează rapid și pe suprafețele murale existente

Texturat, cu finisaj semi-lucios

Potrivit pentru aplicarea pe suprafețe din ciment, gips-carton, beton, sticlă și plăci ceramice

Brevet în așteptare și în conformitate cu reglementările ETAG 022

Conformitatea cu ETAG 022

Membrana decorativă impermeabilă WET SYSTEM ™ este un sistem all-in-one testat în conformitate cu ETAG 022, Ghidul de agrementare european care definește modul de efectuare a încercărilor pentru a certifica proprietățile tehnice ale produselor rezistente la apă, variațiile de temperatură și mișcarea de materiale de construcții.

WET SYSTEM ™ a fost dezvoltat pentru a fi instalat în medii umede interioare cu temperaturi cuprinse între + 10 ° și + 35 ° pe pereți care sunt:

ocazional în contact cu apă directă, cum ar fi pereții din spatele chiuvetelor pentru baie;

direct în interiorul dușurilor și / sau în jurul căzilor de baie folosite de câteva ori pe zi, cum ar fi în case private și hoteluri;

expuse la apă cu frecvență înaltă sau pentru sesiuni prelungite, cum ar fi pentru dușuri în centrele de sport și wellness.

Pin It on Pinterest

Share

Află și părerea prietenilor tăi!

Solicitare ofertă