10 ani de excelență ZOISS home design

Inițial a fost o poveste despre pasiunea pentru plăci ceramice în primul rând, care ulterior s-a transformat în pasiunea pentru design interior.
Anul acesta împlinim 10 ani de existență. Suntem mândri ca am trecut testul timpului, ca am îmbătrânit frumos și că ne-am dezvoltat.
Am studiat, ne-am imaginat, am creat la început în Constanța, iar acum continuăm să facem acest lucru atât în Constanța cât și în București, unde am deschis flagship store-ul nostru anul trecut, într-un context nefavorabil, dar încrezători în misiunea noastră, aceea de a le oferi profesioniștilor și clienților finali cadrul perfect în care să își dezvolte creativitatea.
Am ales case interbelice pentru showroom-urile ZOISS, pentru că ne plac bijuteriile arhitecturale, casele vechi, casele adevărate, cu diversele lor provocări. Probabil ați observat o simetrie deloc întâmplătoare între cele două showroom-uri. Ne-am dorit să repunem în lumină case de patrimoniu și să realizăm un contrast armonios între arhitectura casei și intervenția nouă, designul showroom-ului, o surpriză spațială, de parcurs și de expunere.
Am căutat clădiri cu o identitate și o valoare istorică, în care să putem interveni neașteptat pentru că iubim juxtapunerea vechi-nou. Ne-am dorit să fie showroom-uri statement, dar care în același timp să ofere soluții pentru toate categoriile de buget si toate stilurile.
Avem produse potrivite fiecărui context în care oamenii trăiesc și construiesc relații. Produsele noastre sunt funcționale, contemporane, iar unele sunt chiar la nivel de artă.
Portofoliul de produse s-a extins pentru că ne-am dorit să găsești toate produsele necesare unei amenajări de excepție într-un singur loc. Astfel, cele doua showroom-uri au devenit repere pentru design interior de calitate.
Dacă vrei să te inspiri sau să iți schimbi starea de spirit, vizitează unul dintre cele două showroom-uri ZOISS și iți garantăm că te vei încărca cu informație și va fi o experiență despre bun gust și frumusețe.